måndag 19 december 2016

Dragskott.nu rankar lagen i AllEttan Södra - plats 8

8. Lindlöven (9/15)

Målvakter: +++

Backar: +++

Forwards: +++

***

Det här talar för Lindlöven

De relativt låga förväntningarna på laget
Lindlöven har - om än inte i lika stor utsträckning - samma fördel som Skövde och Kumla. Det vill säga att pressen på laget från Lindesberg inte är alltför stor. En eventuell placering på den nedre tabellhalvan i AllEttan Södra är absolut inget misslyckande i paritet till grundförutsättningarna.

Defensiven
Försvarsspelet håller bra AllEttan Södra-klass och är lagets största hopp. Lindlöven har ett antal solida defensiva pjäser - både på back- och forwardssidan.

Spetskompetensen
Lindlöven har visserligen inte direkt ett överflöd vad beträffar spetskompetens, men det finns trots allt några spjutspetsar. Det gäller inte minst Johan Persson och David Berg.

Det här talar emot Lindlöven

Den tunna truppen
Västmanlänningarna har samma problem som Skövde och Kumla. Truppen är med andra ord ytterst tunn och bräcklig i ett AllEttan Södra-perspektiv.

Målvaktsspelet
Charlie Torstensson är förvisso i allra högsta grad en bra Hockeyettan-målvakt och besitter mycket utvecklingspotential, men Lindlövens målvaktsbesättning är ett orosmoln inför AllEttan. De flesta seriekonkurrenterna har det bättre ställt på den här fronten.

Läs även:

Plats 9
Plats 10

Få 1 kg julgodis hemskickat

Just nu: Nya kunder hos ComeOn får 1 kg julgodis hemskickat + 100% oddsbonus upp till 3 000 kronor.

Hämta 1 000 kr bonus här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar