söndag 20 november 2016

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i Hockeyettan Södra


Halmstad - Vimmerby

Matchtips: 2.
Vimmerby är utan tvivel favoriter i dag. VH har två vinster på de tre senaste matcherna och ett mycket bättre lag än Halmstad. Vimmerby har gjort en mycket bättre säsong än hemmasvaga Hammers och tipset utgörs av att VH - som vann när lagen möttes senast - inkasserar tre pinnar.

***

Tyringe - Helsingborg

Matchtips: X.
Skåne-derby i Tyrs Hov. Tyringe jagar revansch efter två raka förluster. Helsingborg har också förlorat de två senaste matcherna. HHC vann det senaste mötet lagen emellan komfortabelt, men känslan är att Tyringe står emot bättre den här gången. Tipset är att Tyringe får med sig minst en poäng från det här derbyt.

***

Tranås - Kristianstad

Matchtips: 2.
En väldigt viktig match för Tranås del i AllEttan-jakten. Formen är mycket god. Fem segrar i följd inger respekt. Kristianstad blir ett extremt kraftprov. Serieledarna har bara förlorat en enda match och är grymt bortastarka. KIK vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att skåningarna vinner redan under ordinarie speltid, trots att Tranås är ett väldigt bra hemmalag.

***

Nybro - Varberg

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för Nybro. Vikings har förlorat två av de tre senaste matcherna, men spelschemat har varit tufft på sistone. Varberg är seriens sämsta lag och Vikings vann komfortabelt när lagen möttes senast. Västkustlaget har dessutom bara tagit en enda poäng i bortaplanssammanhang. Nybro lär vinna redan under ordinarie speltid.

3 kommentarer:

Anonym sa...

2
2
2
1

Lejonet sa...

KIK är överlägsna i denna skitserien.

Anonym sa...

Tranås - Kristianstad 2-5

Skicka en kommentar