söndag 6 november 2016

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i Hockeyettan Södra


Tranås - Hanhals

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i AllEttan-kampen. Tranås är favoriter. Taif har två raka vinster och har gjort en bättre säsong än Hanhals hittills. Hanhals har emellertid två vinster i följd och ska på intet sätt räknas bort. Inte minst med tanke på att västkustgänget vann det senaste mötet lagen emellan. Tranås har dock ett bättre lag och är väldigt hemmastarka. Tipset är att smålänningarna håvar in tre poäng.

***

Kristianstad - Halmstad

Matchtips: 1.
En enkeltippad match. Kristianstad har vunnit elva (!) av tolv matcher. Bottenlaget Halmstad har torskat tre bataljer i följd och slår onekligen ur underläge. KIK vann det senaste mötet lagen emellan, är grymt hemmastarka och Hammers är ett uselt bortalag. Allt annat än tre Kristianstadspoäng vore en skräll.

***

Varberg - Tyringe

Matchtips: 2.
Varberg jagar revansch efter två nederlag i följd. Möjligheterna är ganska goda. Tyringe är dock favoriter. Skåningarna har vunnit två av de tre senaste matcherna och gjort en bättre säsong än Varberg så här långt. Skåningarna vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Tipset utgörs av att Tyringe vinner redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare det defensiva övertaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar