torsdag 17 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Skellefteå - HV71

Matchtips: 1.
Skellefteå - som har håvat in två vinster på de tre senaste matcherna - jagar en snabb revansch efter förlusten borta mot Djurgården. Möjligheterna är goda. HV71 blir dock en väldigt tuff utmaning. Smålänningarna vann det senaste mötet lagen emellan enkelt och HV kan ståta med tre vinster på de fyra senaste matcherna. Lägg därtill att Jönköpingsgänget är bortastarka. SKE har dock i grunden ett bättre lag och tipset är att västerbottningarna tar revansch i kväll.

***

Växjö - Malmö

Matchtips: X.
En tämligen oviss match. Växjö har två förluster i följd. Malmö är formstarka. Sju pinnar på de tre senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Lakers vann dock det senaste mötet lagen emellan och har en högre kapacitet än skåningarna. Känslan är att Växjö får med sig minst en poäng från den här tillställningen, trots att Redhawks är vassa i bortaplanssammanhang.

***

Rögle - Luleå

Matchtips: 2.
Rögle har hamnat i en svacka. Det handlar om tre nederlag i följd. RBK har emellertid goda möjligheter att vända på trenden i kväll. Luleå har förlorat fem av de sex senaste matcherna. LHF är år andra sidan på stark uppgång i och med hemmavinsten mot Växjö nu senast där norrbottningarna gjorde det riktigt bra rent spelmässigt. Lägg därtill att Rögle är hemmasvaga, samtidigt som Luleå har ett bättre lag. Tipset är att LHF - som vann det senaste mötet lagen emellan - drar det längsta strået även den här gången.

***

Örebro - Djurgården

Matchtips: 1.
En mycket svårtippad match. Örebro har förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Djurgården har också haft det tungt sett till det helhetsmässiga den senaste tiden. Dif är emellertid på rätt väg till följd av tisdagens hemmavinst mot Skellefteå. ÖHK vann dock när lagen möttes senast och stockholmarna är ett bedrövligt bortalag. Tipset utgörs av att Närke-gänget håvar in tre pinnar inför hemmapubliken.

***

Färjestad - Frölunda

Matchtips: 2.
Prestigematch i Löfbergs Arena. Färjestad föll nu senast i Jönköping, men har inkasserat fyra vinster på de fem senaste matcherna. Frölunda blir ett rejält kraftprov. Serieledarna har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. FBK vann förvisso det senaste mötet lagen emellan och är ett relativt bra hemmalag, men känslan är att göteborgarna blir för svåra den här gången. Mycket till följd av Frölundas offensiva övertag.

***

Linköping - Brynäs

Matchtips: X.
En väldigt oviss sammandrabbning. Linköping har prickat in formen. Tre segrar på fyra matcher och poäng i samtliga dessa bataljer är starkt. Brynäs blir en tuff utmaning. Gävle-gänget har håvat in full pott på de tre senaste matcherna och gjort en bättre säsong än LHC hittills. Linköping vann dock när lagen möttes senast och lär ta minst en poäng i kväll, trots att Brynäs är mycket bortastarka.

5 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
2
2
1
X

Sjömannen sa...

Växjö - Malmö 3-1

Anonym sa...

2
2
2
2
1
1

Örebroare sa...

4-5 Örebro

Anonym sa...

2
1
2
1
1
2

Skicka en kommentar