torsdag 10 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Luleå - Malmö

Matchtips: 2.
Två formsvaga lag möts. Luleå har tre raka nederlag och ett par tunga avstängningar ställer till det. Redhawks har också tre förluster i följd. LHF vann förvisso det senaste mötet lagen emellan, men Malmö var vassare rent spelmässigt den gången. Skåningarna är dessutom ett väldigt bra bortalag och har en bättre offensiv. Känslan är att Redhawks drar det längsta strået i kväll.

***

Leksand - Brynäs

Matchtips: X.
Prestigematch i Tegera Arena. Leksand slår ur underläge. Endast en vinst på 14 matcher är ett bedrövligt facit. LIF är dock på gång rent spelmässigt och ska på intet sätt räknas bort i kväll. Brynäs har vunnit två av de tre senaste matcherna och det skiljer hela 19 pinnar mellan lagen. Leksand vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att masarna får med sig minst en poäng från den här sammandrabbningen.

***

Linköping - Färjestad

Matchtips: X.
En väldigt svårtippad match. Linköping har förvisso två nederlag på de tre senaste SHL-matcherna, men är på uppgång i och med bortasegern mot Luleå. Färjestad blir ett kraftprov. Åtta (!) vinster på nio matcher inger respekt. Bortastarka FBK vann dessutom när lagen möttes senast. LHC har dock en grymt hög kapacitet och känslan är att östgötarna tar poäng i kväll, hemmasvagheten till trots.

***

Djurgården - Frölunda

Matchtips: 2.
Djurgården slår sannerligen ur underläge i kväll. Åtta förluster i följd är ett bedrövligt facit. Frölunda kan ståta med fem vinster på de sex senaste SHL-matcherna och det skiljer 23 (!) pinnar mellan lagen. Lägg därtill att göteborgarna vann med tre måls marginal när lagen möttes senast. Frölunda lär inte tappa en enda poäng mot hemmasvaga Dif.

***

Örebro - Karlskrona

Matchtips: X.
Örebro har goda möjligheter att rubba succélaget Karlskrona. Två vinster på tre matcher är ett bra facit och ÖHK besitter en minst lika hög grundkapacitet som KHK. Blekinge-gänget är inne i ett riktigt stim. Fem raka vinster talar sitt tydliga språk. Karlskrona vann dessutom när lagen möttes senast och är ett suveränt bortagäng. Tipset är dock att Örebro får med sig minst en poäng från den här matchen. Mycket tack vare målvaktsspelet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
1
1
2

Örebroare sa...

ÖHK vinner. KHK har gått lite för bra. Kommer vända för dom.

Anonym sa...

1

X

X

1

2

Anonym sa...

Örebro kan säkert ta poäng hemma mot serieledande Karlskrona.
Inte tack vare målvaktsspelet dock, där är Karlskrona bättre.
Dessutom, har Hudashow varit bra mot Karlskrona någon gång?
2-2? 2-3? Örebro har lite mer puck, men Karskrona kontrar sönder dem igen?

Robin Palmgren sa...

Alltid tippar man ner KHK, ÖHK ska få smaka på pisk idag igen!

Anonym sa...

Dagens klaringar hämtas från två skitlag. Vad kan gå fel här ? Kan snön ställa till det ? Brynäs förlorar inte två raka mot Leksand, finns inte i denna värld, eller ?
Leksand-Brynäs 2
DIF-Frölunda 2
3.31 x 1000 ger 3310 kr tebax. Tack !

Skicka en kommentar