onsdag 9 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Västerås - Almtuna

Matchtips: 1.
Västerås jagar revansch efter två förluster på de tre senaste matcherna. VIK har ett bra läge. Almtunas form (två förluster på tre bataljer) är också halvdan och Västerås har vunnit tre av de fyra senaste hemmamatcherna. Laget är dessutom obesegrade under ordinarie speltid i dessa matcher. Ais vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan och VIK har inte övertygat på hemmais sett till det helhetsmässiga den här säsongen. Tipset är emellertid att Västerås styr upp det här till slut. Delvis tack vare målvaktsspelet.

***

Södertälje - Björklöven

Matchtips: 2.
Södertälje är illa ute efter fyra nederlag på fem matcher. Björklöven är utan tvivel favoriter. Västerbottningarna kan stoltsera med fem segrar på de sex senaste matcherna och SSK är ett uselt hemmalag. Björklöven är å andra sidan inte direkt något höjdarlag i bortaplanssammanhang och Södertälje vann när lagen möttes senast. Tipset är emellertid att Umeå-gänget drar det längsta strået i kväll mot ett SSK som har problem i såväl offensiven som defensiven.

***

Mora - Västervik

Matchtips: 2.
En mycket svårtippad sammandrabbning. Mora har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Västerviks form är visserligen tveksam sett till det helhetsmässiga de senaste veckorna, men VIK är på rätt väg till följd av hemmavinsten mot Södertälje. Västervik vann dessutom det senaste mötet lagen emellan och är ett bra bortalag. Tipset är att nykomlingarna drar det längsta strået, trots att MIK är ett bra hemmalag.

***

Pantern - Timrå

Matchtips: 2.
Pantern har förvisso tre vinster på de fyra senaste matcherna, men är på nedgång till följd av bortaförlusten mot Bik Karlskoga. Mycket talar för ytterligare en förlust i kväll. Timrå har vunnit två av de tre senaste matcherna och gjort en bättre säsong än IKP så här långt. Tik vann dessutom komfortabelt i det senaste mötet lagen emellan. Medelpadingarna är å andra sidan bortasvaga. Tipset är dock att Timrå drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets starka defensiv.

***

AIK - Vita Hästen

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för hårt pressade AIK. Tre nederlag på fyra matcher är ett bedrövligt facit och uppförsbacken till toppskiktet börjar bli oroväckande stort för Gnagets del. Vita Hästen är en lurig motståndare. Östgötarna är på gång till följd av hemmavinsten mot topplaget Tingsryd och vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. AIK har dock i grunden ett bättre lag och Vita Hästen är bortasvaga. Tipset utgörs av att stockholmarna inkasserar full pott.

6 kommentarer:

Anonym sa...

X
X
1
1
X

D55 sa...

Kommer vända för SSK idag!

Anonym sa...

1

2

1

2

1

Enrico sa...

Pantern vinner!

Anonym sa...

Trump fyllde på kassakistan en del, men nu är det hockey som gäller, inga clowner som leker. Vi tar tjuren vid hornen och räds inte, eller hur ?
AIK-Vita Hästen 1
Västerås-Almtuna 1X
2.47 x 1000 ger 2470kr på denna enkla dubbel! tjo flöjt.

Anonym sa...

Du kan tippa 1:a på alla Mora IK:s hemmamatcher denna säsong, så kommer du få rätt i 90% av tipsen....

Skicka en kommentar