fredag 18 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Almtuna - Tingsryd

Matchtips: X.
Almtuna har ett bra läge i kväll. Ais har förvisso förlorat tre av de fyra senaste matcherna, men är på stark uppgång till följd av bortasegern mot Oskarshamn nu senast. Tingsryd är inne i en formsvacka (fem torskar i rad) och får det tufft. Taif vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan och har ett bättre lag. Tingsryd är dessutom ett bra bortalag. Tipset är att smålänningarna får med sig minst en poäng från den här sammandrabbningen.

***

Modo - Björklöven

Matchtips: 1.
Publikfest i Fjällräven Center. Modo jagar revansch efter två förluster i följd. Björklöven blir ett enormt kraftprov. Umeå-gänget har vunnit fem av de sex senaste matcherna och har gjort en bättre säsong än Modo hittills. Öviksgänget besitter dock en hög kapacitet och känslan är att hemmaplansfördelen kommer bli oerhört betydelsefull i kväll. Tipset utgörs av att Modo vinner redan under ordinarie speltid.

***

Västerås - Pantern

Matchtips: 1.
Västerås jagar revansch efter två nederlag i rad. Pantern blir en tuff utmaning. IKP är ett hyfsat bortalag och har gjort en mycket bättre säsong än VIK så här långt. Malmö-gänget har dock förlorat tre av de fyra senaste matcherna och känslan är att Västerås studsar tillbaka genom att håva in full pott.

***

Mora - Oskarshamn

Matchtips: 1.
Mora är favoriter i kväll. Fem segrar i följd imponerar. Oskarshamn har varit oerhört ojämna på sistone. IKO har dock ett hyfsat läge. Inte minst med tanke på det faktum är att smålänningarna vann det senaste mötet lagen emellan. MIK är dock ett ruskigt starkt hemmalag och Oskarshamn är svaga i bortaplanssammanhang. Tipset är att Mora inkasserar tre pinnar inför hemmapubliken.

***

Västervik - Vita Hästen

Matchtips: 1.
En match där Västervik är tämligen stora favoriter. VIK kan stoltsera med tre vinster på de fyra senaste matcherna och är hemmastarka. Vita Hästen är dessutom på nedgång och är ett uselt bortalag. Lägg därtill att Västervik vann enkelt när lagen möttes senast. Tipset är att VIK vinner igen - mycket tack vare det offensiva övertaget.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Med Green Devils och en massa mer Lövenfans som invaderar övik, så kommer modos klack (som typ består av en trumma) inte att höras.
Kommer att kännas som på hemmaplan för Löven.

Tippar en 2:a den matchen.

Anonym sa...

1
2
2
1
X

Anonym sa...

6-2 till Västervik!

Gustav Vasa Hockey sa...

3-0 Mora

Anonym sa...

Enligt dagens hockey har väl alla ett bättre lag än Almtuna.

erste Steen sa...

10-0 till Löven på läktarn, i matchen blir det jämnare 5-5 vinst i förlängning
För MH

Anonym sa...

Mora vinner dagens säkraste. Oskarshamns trupp har magsjuka sedan Almtuna matchen.

Skicka en kommentar