fredag 11 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Modo - AIK

Matchtips: 1.
En mycket svårtippad match. Modo är på stark uppgång. Två trepoängare i följd talar sitt tydliga språk. AIK har förlorat tre av de fyra senaste matcherna och är - i likhet med Öviksgänget - en stor besvikelse den här säsongen hittills. Modo vann det senaste mötet lagen emellan och känslan är att Andreas Johanssons gäng drar det längsta strået igen. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Västervik - Björklöven

Matchtips: 1.
Västervik har hamnat i en rejäl svacka. Sex nederlag på de sju senaste matcherna är bedrövligt. Björklöven har onekligen ett riktigt bra läge i kväll. Fyra vinster i följd imponerar. Västerbottningarna är dessutom ett rätt så bra bortalag. VIK är å andra sidan hemmastarka och vann när lagen möttes senast. Tipset utgörs av att Västervik vinner under ordinarie speltid.

***

Vita Hästen - Södertälje

Matchtips: X.
Sexpoängsmatch i bottenstriden. Vita Hästen har förlorat fyra av de fem senaste matcherna, men är på stark uppgång till följd av hemmavinsten mot Tingsryd. Södertälje är illa ute efter fyra nederlag på fem matcher. Vita Hästen är hemmasvaga och har en svag offensiv. Känslan är att SSK styr upp det här och därmed tar revansch för förlusten i det senaste mötet lagen emellan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
X

Timberjack sa...

Modo - AIK 3-1

Anonym sa...

2

2

2

Skicka en kommentar