söndag 30 oktober 2016

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i Hockeyettan Södra


Tyringe - Halmstad

Matchtips: 1.
Tyringe har ett riktigt bra läge i dagens sammandrabbning. Skåningarna svarade för en heroisk insats nu senast borta mot Nybro och tog dessutom poäng mot topplaget Troja/Ljungby i matchen dessförinnan. Halmstad föll borta mot bottenlaget Varberg, som därmed inkasserade säsongens första vinst, i den senaste bataljen och Tyringes hemmaplansfördel betyder mycket. Tipset är att Tyringe vinner redan under ordinarie speltid.

***

Helsingborg - Troja/Ljungby

Matchtips: 2.
Det råder inga tvivel om att Troja/Ljungby är tämligen stora favoriter i dag. Det skiljer åtta poäng mellan lagen och Troja är obesegrade i bortaplanssammanhang. Helsingborg är dock en lurig motståndare. HHC kan ståta med tre vinster i följd och drar vinning av att slå ur underläge. Troja/Ljungby - som är bättre på alla fronter - lär emellertid bli för svåra i dag.

***

Kallinge/Ronneby - Vimmerby

Matchtips: X.
Sexpoängsmatch i AllEttan-kampen. Kallinge/Ronneby har förlorat fyra av de fem senaste matcherna och får det tufft i dag. Vimmerby har förvisso tre nederlag i följd, men gjorde det bra som tog en pinne hemma mot Kristianstad nu senast. VH är dessutom ett bra bortalag. Krif är dock rätt så hemmastarka och tipset utgörs av att Blekinge-laget tar minst en poäng i dagens batalj.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tror att Helsingborg skräller. Troja är överskattade.

Anonym sa...

1
2
2

Anonym sa...

Troja överskattade ja mycket ska man läsa😃Vi får väl se hur det går idag jag är inte orolig!

Skicka en kommentar