måndag 31 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Vita Hästen - Pantern

Matchtips: 1.
Vita Hästen jagar revansch efter fyra nederlag på de fem senaste matcherna. Pantern blir en tuff utmaning. IPK gjorde det väldigt bra som betvingade Modo nu senast och Malmö-gänget kan ståta med två vinster i följd. Skåningarna har dessutom gjort en mycket bättre säsong än östgötarna hittills i allmänhet. Vita Hästen vann dock det senaste mötet lagen emellan och Pantern är inte direkt något höjdarlag i bortaplanssammanhang. Känslan är att Hästen drar det längsta strået.

***

Modo - Västerås

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för Modo. Övikslaget har förlorat sex av de sju senaste matcherna och är illa ute i bottenstriden. Västerås har gjort det rätt så bra på sistone. Två vinster i följd och fyra raka poänggivande matcher i rad talar sitt tydliga språk. Modo vann dock det senaste mötet lagen emellan och har ett bättre lag. Tipset utgörs av att Öviksgänget styr upp det här redan under ordinarie speltid.

6 kommentarer:

Anonym sa...

1
X

Timberjack sa...

Modo - Västerås 5-2

Anonym sa...

X

X

Kvalserien sa...

Modo är chanslösa mot Västerås ! Resan mot division ett fortsätter. En av dom mest misskötta klubbarna i svensk hockeyhistoria. Heja Svartvadet, du är unik som den mest inkompetenta sportchefen någonsin.

Limpan sa...

Du som brukar tycka om att använda dig av streakstatistik verkar helt ha missat att VIK tagit poäng i sex av de sju senaste matcherna. Noterat detta i varje införtips där du tror stenhårt på vinst efter ordinarie tid för motståndarlaget. Luktar snarare X2 lång väg i kvällens match om man jämför lagen.

Anonym sa...

Enkel tippat idag. Pantern saknar tunga pjäser, Dyhr, Jonelöw, Andersson m m. Det är STORA avbräck. Hästen kommer krossa vilsna pantrar. Andra matchen är helt klar.
Vita Hästen-Pantern brak 1a
MODO-Västerås brak 1a
4.30 x 1000 ger 4300kr tebax. Tack!

Skicka en kommentar