måndag 31 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens match i Hockeyettan Norra


Piteå - Östersund

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i AllEttan-kampen. Tredjeplacerade Piteå har ett fempoängsförsprång ner till seriesexan Östersund. PHC har ett riktigt bra läge. Norrbottningarna vann det senaste mötet lagen emellan och är väldigt hemmastarka. ÖIK är dessutom ett mediokert bortalag. Piteå har sju vinster i följd och tipset utgörs av att PHC utökar den segersviten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja nu har Piteå lyckats förorsaka två hjärnskakningar på två matcher. Bergström i ÖIK och Carstedt i Brunflo. Det är inte tufft utan snarare bedrövligt. Dessutom lyckades man för ett år sedan även åsamka Molin i ÖIK en hjärnskakning som han fortfarande inte hämtat sig från.
Tufft kan man spela men inte grisigt.

Anonym sa...

Bedrövligt då spelar man dåligt!!! Och de gjorde både Brunflo å Östersund för piteå spelade ut båda lagen !!! Men grisigt är en annan sak som du påstår att piteå gjort!! Var ren olycka och de har de drabbade spelarna erkänt finns värre tacklingar i andra lag där dom satsat mot huvudet!!! Det är grisigt

Anonym sa...

Ytterligare en huvudtackling på Sebastian Fakt i öik i dagens match. Det här måste ledarna för laget ta tag i snarast. När sen domare Öberg inte ser händelsen så blir det än mer bedrövligt.

Skicka en kommentar