tisdag 6 juni 2017

HV71-nyförvärvet: "Vi är otroligt lättkränkta i det här landet och det är något som kan störa mig"

Robin Figren har varit en genuin profil på sociala medier en längre tid och levererat massvis med ironiska inslag, som många har uppskattat, men även vissa snarstuckna individer har retat sig på.

HV71-nyförvärvet känner att han inte kan sticka ut för mycket.
- Ja, lite så. Man lär sig med tiden också vad som är okej och inte okej. Det som jag kan tycka är lite svårt ibland - speciellt när man väl kom in i ligan och blev ett ansikte - är att jättemånga gapar efter att det ska hända saker, men efter minsta lilla snedsteg så är man väldigt snabb med att påpeka det. Med åren så lär man sig vart linjerna går och hur långt man kan dra saker, säger 29-åringen till Jönköpings-Posten.

Figren stör sig på att många svenskar är alltför lättkränkta.
- I det här landet är det väldigt lätt att trampa folk på tårna. Vi är otroligt lättkränkta i det här landet och det är något som kan störa mig väldigt mycket. Det är många gånger som man sitter och skriver något, funderar på om det är värt det eller inte, och sedan tar man bort det, säger HV71-forwarden.

Hammarby-produkten - som har sajnat ett tvåårskontrakt med Jönköpings-klubben - kommer närmast från fyra relativt framgångsrika säsonger i seriekonkurrenten Frölunda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar