torsdag 1 juni 2017

Blekinge-klubbens marknadschef: "Vi var lite dopade när KHK, OIK och Mörrum spelade i samma serie"

Kallinge/Ronneby har nya skatteskulder. Den här gången handlar det om drygt 100.000 kronor hos Kronofogden.

Kostnadssidan är inte anledningen till att Blekinge-klubben har det tungt ekonomiskt, utan det är intäktssidan som är för svag.

Marknadschefen Mats Malmqvist om ovanstående.
- Det är publiktappet som har gjort det. Vi var lite dopade när KHK, OIK och Mörrum spelade i samma serie, säger han till Blekingesport.

Mats Malmqvist anser att ett framgångsrikt lag och ett bra matcharrangemang är grunden till att få ordning på intäktsbiten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är väl ej konstigt när Ronneby röv kommun höjer hall hyran med 50 % helt apropå, pga ökade kostnader för alla skäggbarn som har kommit in i kommunen och dess ökade skadegörelse och dessutom svenska statens bortfall för ersättning av dessa skäggbarn.
Dessutom är ingen i kommunen anställd någon fd hockey spelar bakgrund eller annan anknytning och detta vis saknar hjärta för kommuners ända stolthet och som har stört sportsligt och publik intresse av kommuners skattebetalare!! Allt annat sportsligt i kommunen är på dekis / korp nivå.

Ronneby inkompetensen och ryggdunkarnas högborg slick, slick( stadshuset )
torsdag, juni 01, 2017

Anonym sa...

Äntligen och bästa kommentaren på länge i dragskott =)
Nä ut med packet som förskansat sig i stadshuset och låt dom själva bevittna Ronnebys förfall pga deras förträffliga jobb åt kommunen att dom inte skäms!!!

Anonym sa...

Bra ryter..osvenskt men sant

Skicka en kommentar