söndag 16 april 2017

Södertälje och Troja/Ljungby klara för HockeyAllsvenskan

Södertäljes säsong, som - till stor del - haft en rejäl mardrömsprägel, slutade i dur till följd av den lyckade kvalserieavslutningen.

Sex vinster på de sju senaste matcherna inger respekt. Snacka om att vara som bäst när det gäller.

SSK hade förvisso med allra största sannolikhet kommit tillbaka förr eller senare vid en degradering, men det hade kunnat ta ett antal år och det säkrade allsvenska kontraktet ger Sportklubben - som därmed klarade av ett negativt kval för första gången på flera år - välbehövlig arbetsro.

Södertälje är en av klubbarna i HockeyAllsvenskan med bäst fundamentala förutsättningar långsiktigt och det finns, trots allt, en del bra att bygga vidare på även från 2016/2017-upplagan.

Det gäller inte minst målvaktsspelet och vissa delar av forwardsbesättningen.

Laget måste dock spetsas ordentligt framöver. Det är framför allt den lite väl tunna backsidan som behöver förstärkas med minst ett par tunga namn.

***

Troja/Ljungby är tillbaka i HockeyAllsvenskan efter tre år på Hockeyettan-nivå och har oerhört mycket potential redan nästa säsong.

Stommen är högintressant och består av en bra mix av olika spelartyper med pjäser som håller måttet även i allsvenska sammanhang.

Troja har utan tvivel kapacitet att bli ett "Västervik årgång 2016/2017" med rätt typ av spetsvärvningar.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar