onsdag 26 april 2017

Modos tjejspelare får inget hyresbidrag: "Det är jättetragiskt"

Modos killspelare som går hockeygymnasiet får - enligt P4 Västernorrlands uppgifter - ett hyresbidrag på 4.000 kronor i månaden, samtidigt som tjejerna inte får en enda krona.

Tjejspelaren Molly Markusson om ovanstående.
- Jag tycker det är jättetragiskt att det ska vara så att killarna alltid kommer i första hand. Det är helt sjukt, säger hon till P4 Västernorrland.

Vd:n Johan Widebro vill inte kommentera P4 Västernorrlands uppgifter om hyresbidraget för killarna, men påpekar att boendekostnaderna kommer minska kraftigt nästa säsong.

Johan Widebro om det faktum att tjejerna inte får hyresbidrag.
- Den här frågan handlar inte om killar och tjejer utan den handlar om de olika förutsättningar som finns för de olika verksamheterna. Vi måste satsa resurser på att utbilda egna herrspelare för att få ett slagkraftigt herrlag, som i sin tur kan generera pengar till såväl junior- som damlagsverksamheten. Utan ett herrlag på högsta nivå har vi inte möjlighet att bedriva den junior- och damverksamhet vi har idag, så ser verkligheten ut. Vi jobbar samtidigt för ett ökat intresse för damhockeyn och därmed också öka de direkta intäkterna för damverksamheten, skriver Modos vd i ett mejl till P4 Västernorrland.

Hämta 80 free spins utan krav på insättning!

Bethard hårdsatsar och ger nya casinokunder 80 free spins helt utan krav på insättning.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Bethard!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar