tisdag 4 april 2017

Michael Sundlöv: "Modo är i HockeyAllsvenskan nu och borde vara i SHL"

Michael Sundlöv inleder sitt arbete som Modo-sportchef fullt ut om en vecka.

Prio nummer ett är att rekrytera en tränare - ett arbete som Sundlöv har varit involverad i, berättar han för Örnsköldsviks Allehanda.

Det har ryktats att Djurgårdsbekantingen Hans Särkijärvi är huvudspåret på den fronten.

Brynäs-legendaren om det faktum att Öviksklubben har haft det minst sagt tungt de senaste åren och hamnat i en tuff situation som en allsvensk klubb.
- Jag vare sig vill eller ska kommentera eller klanka på det som har varit. Men det är klart att det finns att göra, det är jag helt säker på, och det är väl inte så konstigt med tanke på att Modo är i Hockeyallsvenskan nu och borde vara i SHL, säger Michael Sundlöv till Örnsköldsviks Allehanda.

Sundlöv gjorde ett bra jobb i Karlskrona och trivdes utmärkt med jobbet, men familjesituationen och det resemässiga resulterade i valet landade på Modo.
- Ö-vik-Gävle är halva resan. Det betyder inte att jag kommer att vara en massa tid i Gävle, mitt jobb är i Ö-vik. Men Karin (sambon) kommer att kunna ta sig till Ö-vik på kortare tid och jag kan i praktiken åka hem en kväll och titta på Sebbes match och sedan åka tillbaka till Ö-vik. Dessutom spelar Brynäs matcher uppöver. Det känns som att den situationen är lättare att hantera från Ö-vik än från Karlskrona, säger Modos sportchef till tidningen.

Har du tråkigt? Casumo vill utrota tristessen! Hämta 200 gratissnurr

Har du tråkigt? Hos Casumo får du 200 gratissnurr och hela €1 200 i bonus.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Casumo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar