torsdag 13 april 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Kvalserien till HockeyAllsvenskan


Visby/Roma - Västerås

Matchtips: 2.
Västerås har alltjämt chansen att ta en allsvensk plats. Tre poäng är ett måste i kväll för att ha en teoretisk möjlighet. Det är på intet sätt givet, trots att VIK i grunden har ett bättre lag än Visby/Roma. Faktum är att gotlänningarna vann när lagen möttes senast. Tipset är emellertid att Västerås styr upp det här redan under ordinarie speltid.

***

Kristianstad - Troja/Ljungby

Matchtips: X.
Kvällens mest ovissa sammandrabbning. Troja/Ljungby har möjlighet att säkra det allsvenska avancemanget. Möjligheterna är mycket goda. Inte minst med tanke på att Troja har 4-1 i inbördes möten den här säsongen. Kristianstad vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan och hemmaplansfördelen betyder en hel del. Känslan är att Skåne-laget får med sig minst en poäng från den här bataljen.

***

Huddinge - Södertälje

Matchtips: 2.
Lagen från Stockholmsregionen drabbar samman i Björkängshallen. Båda lagen har mycket att spela för. Södertälje - som kan stoltsera med fyra vinster på de fem senaste matcherna - är favoriter. SSK vann när lagen möttes senast och har ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att Sportklubben vinner redan under ordinarie speltid.

Vill du vinna stort? Testa Sir Jackpot!

För dig som jagar jackpots. Just nu får nya kunder 150 free spins och 10 000 kr bonus hos Sir Jackpot.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Sir Jackpot!

3 kommentarer:

Anonym sa...

2

2

2

D55 sa...

SSK tar 3 poäng.

Anonym sa...

X
1
X

Skicka en kommentar