tisdag 11 april 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Kvalserien till HockeyAllsvenskan


Västerås - Huddinge

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för Västerås. VIK är tämligen illa ute efter tre nederlag på de fyra senaste matcherna. Möjligheterna att vinna är dock goda. Västerås vann det senaste mötet lagen emellan och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Huddinge har emellertid två vinster i följd och besitter en hög kapacitet. Tipset är dock att VIK styr upp det här till slut.

***

Visby/Roma - Kristianstad

Matchtips: 2.
Kristianstad är utan tvivel favoriter i kväll. Skåne-gänget har gjort en mycket bättre kvalserie än Visby/Roma och vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Därmed inte sagt att Visby ska räknas bort. Inte minst med tanke på att gotlänningarna är svårspelade på hemmaplan. KIK har dock i grunden ett bättre lag och lär vinna redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

***

Troja/Ljungby - Södertälje

Matchtips: X.
En väldigt svårtippad sammandrabbning. Troja/Ljungby, som vann det senaste mötet lagen emellan, har möjlighet att säkra den allsvenska platsen - oavsett hur det går i övriga matcher. Formen är god. Tre vinster i följd talar sitt tydliga språk. Södertäljes form är också bra. Tre segrar på fyra matcher talar sitt tydliga språk. Känslan är att SSK får med sig minst en pinne från den här tillställningen.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

10 kommentarer:

Anonym sa...

1

X

X

Skurt sa...

Tror att Troja blir klara i dag.

Anonym sa...

1
1
1

Anonym sa...

2
2
1

Daniel Sporre sa...

2
X
X

Daniel Sporre sa...

2
X
X

Anonym sa...

Matte

2
2
2

Mr Mr sa...

1
X
2

Mr Mr sa...

1
X
2

Leif Eriksson sa...

SSK vinner i ordinarie tid. Västerås vinner ordinarie tid. Kristianstad förlorar överraskande emot Visby som spelar avslappnat.

Skicka en kommentar