onsdag 5 april 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Kvalserien till HockeyAllsvenskan


Kristianstad - Huddinge

Matchtips: 1.
Kristianstad är favoriter i kväll. Skåne-laget kan stoltsera med tre raka trepoängare och är hemmastarka. Huddinge har dessutom tre nederlag i följd. KIK har ett bättre lag i allmänhet och tipset utgörs av att skåningarna inkasserar full pott inför hemmapubliken.

***

Västerås - Södertälje

Matchtips: X.
Lagen från HockeyAllsvenskan drabbar samman. Kvällens mest ovissa sammandrabbning. Västerås är illa ute efter två raka förluster. Södertälje - som har vunnit två matcher i följd - är på stark uppgång. VIK vann dock det senaste mötet lagen emellan. Känslan är att västmanlänningarna får med sig minst en pinne från den här bataljen.

***

Visby/Roma - Troja/Ljungby

Matchtips: 2.
Visby slår ur underläge i kvällens tillställning. Gotlänningarna har torskat fyra av fem kvalseriematcher och Troja/Ljungby toppar serien. Lägg därtill att Troja - som kan ståta med hela tolv poäng på fyra matcher - vann det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att smålänningarna håvar in tre poäng. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

5 kommentarer:

Anonym sa...

1

1

1

Lejonet sa...

3-1 till KIK.

Anonym sa...

X
1
2

Anonym sa...

1 2 1

Anonym sa...

4-0 till KIK

Skicka en kommentar