måndag 10 april 2017

Därför bör Luleås agerande ifrågasättas

Det faktum att Luleå har valt att värva Patrick Cehlin kan i allra högsta grad ifrågasättas. Skadehistoriken (hjärnskakningsbesvären) är helt enkelt ett alldeles för stort frågetecken i sammanhanget.

Risknivån är på tok för hög med den här typen av värvningar och det känns inte som att en relativt rik klubb i stil med LHF ska syssla med rekryteringar av den karaktären - åtminstone inte vad beträffar tilltänkta nyckelspelare.

Det bör Luleå lämna över till mindre resursstarka klubbar som måste "gambla" mer och vrida samt vända på slantarna.

En spelare som Cehlin är ju förmodligen relativt billig i paritet till kapaciteten med tanke på den redan nämnda skadehistoriken och kan visa sig vara en gedigen "bang-for-the-buck-rekrytering" vid ett eventuellt scenario där han håller sig skadefri.

Värvningen är dock tämligen klockren bortsett från "skadeorosmolnet".

Fördelarna är många. Patrick Cehlin är en spelartyp som Luleå är i stort behov av. Det vill säga en ytterforward som inte bara är väldigt snabb på skridskorna, utan även kan göra bra grejer med pucken i hög fart och dessutom har ett riktigt bra skott.

Lägg därtill att Cehlin är i en bra ålder och redan har bevisat att han kan leverera i en liga som SHL.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar