lördag 18 mars 2017

Troja/Ljungby tog den sista kvalserieplatsen - trotjänaren Daniel "Trucken" Karlsson sänkte Mariestad

Troja/Ljungby lyckades återigen - efter många om och men - hemmabetvinga Mariestad och är därmed klara för Kvalserien. Segersiffrorna skrevs till 3-2 efter att trotjänaren Daniel "Trucken" Karlsson mäktat med det matchvinnande målet i mitten av slutronden inför 2.001 åskådare i Ljungby Arena.

Det är en överdrift att påstå att Troja ska betraktas som favoriter i Kvalserien, men smålänningarna är i allra högsta grad en het allsvensk kandidat och lagen från HockeyAllsvenskan hade nog föredragit Mariestad i kvalet istället.

Troja/Ljungby - tillika laget med spetsen, bredden och karaktären - har utan tvivel kapacitet att "göra kaos" med precis vilket motståndargäng som helst i den här serien.

Mariestad förtjänar för övrigt en stor eloge för en mycket väl genomförd säsong. Det handlar om skaraborgarnas bästa säsong på många år och Bois har något riktigt bra att bygga vidare på, även fast det är upplagt för en del tunga spelartapp till följd av framgångarna.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

3 kommentarer:

Danne sa...

Troja och Västerås spelar i allsvenskan nästa ässong.

Anonym sa...

Så oerhört rättvist när det spelande laget vinner och tar sig vidare. Bois pallade inte grisa med 5 backar i tre hela matcher! Håller med föregående inlägg. Västerås och Troja till AS.

Anonym sa...

Härligt Troja!! Jävlar vad trötta Mariestadspelarna var i tredje Troja körde verkligen musten ur dom

Skicka en kommentar