måndag 27 mars 2017

Kristianstad får beröm: "Kommer att bli tufft för andra lag att ta poäng här över huvud taget"

Kristianstad föll som bekant hemma mot Södertälje, men hängde med riktigt bra rent spelmässigt mot laget från HockeyAllsvenskan.

SSK-tränaren Mats Waltin om KIK.
- I slutänden så känns det otroligt glädjande med tre poäng i en sån här match. Jag har svårt att se... det kommer att bli tufft för andra lag att ta poäng här över huvud taget, vi ska vara väldigt tacksamma för de här tre poängen. Det är poängen som räknas varenda sekund i kvalserien, det är tabellen som gäller. Så är det bara. Och med tanke på det, att vi får tre poäng i den här typen av match, det är otroligt glädjande. Det ska vi ta med oss som en positiv känsla, att vi vinner en match nu, det kan vi ta med oss till tisdagens möte som säkert också kommer att bli oerhört tufft, säger Södertäljes tränare till LT.

Skåne-laget - som har tagit två poäng (seger borta mot Huddinge på straffar) på lika många kvalseriematcher - tar sig an Visby/Roma hemma på tisdag, samtidigt som Södertälje (fyra pinnar på två bataljer) har en hemmamatch mot serieledande Troja/Ljungby framför sig.

Hämta 80 free spins utan krav på insättning!

Bethard hårdsatsar och ger nya casinokunder 80 free spins helt utan krav på insättning.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Bethard!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar