måndag 27 mars 2017

Dragskott.nu utser veckans lag i SM-slutspelet


Målvakt

Linus Söderström, HV71
Räddningsprocent: 92,31.
HV71 inkasserade tre raka segrar den senaste veckan och säkrade semifinalavancemanget. Stortalangen Linus Söderström vaktade kassen i samtliga matcher.

***

Backar

Rasmus Dahlin, Frölunda
Mål: 1. Assist: 0.
Frölundas jättetalang, som med allra största sannolikhet kommer bli en framträdande NHL-spelare på sikt. En gigant i den senaste matchen mot Skellefteå.

Simon Bertilsson, Brynäs
Mål: 2. Assist: 0.
Brynäs-backen är vanligtvis en defensiv klippa, men har onekligen blixtrat till framåt på sistone. Två (!) matchvinnande mål den aktuella veckan talar sitt tydliga språk.

***

Forwards

Axel Holmström, Skellefteå
Mål: 2. Assist: 1.
Skellefteå-forwarden - som har haft en tämligen tuff säsong, mycket på grund av skadebesvär - är på gång. En av de största anledningarna till att SKE alltjämt har två "matchbollar" i jakten på semifinalplatsen.

Henrik Törnqvist, Linköping
Mål: 1. Assist: 0.
Forwarden som redan ryktas vara klar för en seriekonkurrent till nästa säsong. Henrik Törnqvist har inte bara visat mycket karaktär i slutspelet, utan blev dessutom matchvinnare nu senast mot Brynäs och höll liv i kvartsfinalserien.

Martin Thörnberg, HV71
Mål: 3. Assist: 0.
Den rutinerade HV71-produkten har varit en offensiv gigant den senaste tiden. En stor anledning till att HV71 redan är klara för semifinalspel.

Hämta 80 free spins utan krav på insättning!

Bethard hårdsatsar och ger nya casinokunder 80 free spins helt utan krav på insättning.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Bethard!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar