söndag 12 mars 2017

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i slutspelsserien


Timrå - Almtuna

Matchtips: X.
Det är upplagt för en tämligen avslagen sammandrabbning i NHK Arena. Timrå har förlorat två av de tre senasate matcherna och är en stor besvikelse. Almtuna - som också har torskat två av de tre senaste bataljerna - är också inne i en tung period. Det står 2-2 i inbördes möten och mycket talar för en rysare. Känslan är att matchen inte avgörs under ordinarie speltid.

***

Tingsryd - Pantern

Matchtips: 1.
En match där det bara är Pantern som har något att spela för. Sannolikheten att IKP tar förstaplatsen även om det blir full pott i serieslutspurten är dock ytterst liten. Tingsryd är formsvaga (två raka nederlag). Pantern är på uppgång i och med hemmavinsten mot Almtuna, men har förlorat två av tre matcher i slutspelsserien. IKP har 3-1 i inbördes möten, men Taif:s hemmaplansfördel väger tungt. Tipset är att smålänningarna styr upp det här.

***

AIK - Västervik

Matchtips: 1.
Seriefinal på Hovet. AIK är favoriter. Gnaget har varit heta i flera veckors tid och är hemmastarka. Västervik har dock ett relativt bra läge. Nykomlingarna VIK har ingen press på sig och vann det senaste mötet lagen emellan. AIK har emellertid 3-1 i inbördes möten och ett bättre lag. Tipset utgörs av att stockholmarna drar det längsta strået inför hemmapubliken.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

4 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
1

Danne sa...

Tror att AIK tar det här.

Anonym sa...

1

2

X

Anonym sa...

X
X
1

Skicka en kommentar