lördag 11 mars 2017

Dragskott.nu tippar lördagens åttondelsfinalmatcher


Färjestad - Djurgården

Matchtips: 1.
En match där Färjestad är favoriter. Det beror inte minst på det faktum att FBK kan ståta med 4-0 i inbördes möten. Djurgården har dock ett bra läge. Dif har varit heta rent helhetsmässigt de senaste veckorna. Stockholmarna har dessutom stått emot riktigt bra sett till det spelmässiga i vissa matcher mot Färjestad. Känslan är dock att värmlänningarna blir för svåra den här gången. Delvis med tanke på FBK:s offensiva övertag.

***

Malmö - Luleå

Matchtips: 1.
Det råder inga tvivel om att Malmö - som har pressen på sig - ska betraktas som favoriter i dagens batalj. Luleå har varit bedrövliga i bortaplanssammanhang en längre tid och skadeavbräcken på backsidan slår hårt mot laget. Därmed inte sagt att LHF ska räknas bort. Norrbottningarna har vunnit två av fyra möten lagen emellan den här säsongen. Tipset är emellertid att Redhawks drar det längsta strået. Mycket till följd av lagets offensiva spetskompetens.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

X
1

Anonym sa...

3-1 till FBK...

Skicka en kommentar