lördag 11 mars 2017

Dragskott.nu tippar lördagens Play Off 2-matcher


Väsby - Piteå

Matchtips: X.
En mycket oviss match. Väsby har slagläge i kampen om Play Off 3-platsen. "Vilda Väsby" är hemmastarka och har 2-1 i inbördes möten. Piteå har dock i grunden ett bättre lag och känslan är att PHC tar den här sammandrabbningen till övertid.

***

Sundsvall - Vimmerby

Matchtips: 2.
Ytterligare en mycket svårtippad match. Vimmerby svarade för en stark vändning i torsdags och har goda möjligheter att säkra Play Off 3-platsen. Sundsvalls hemmaplansfördel betyder mycket, men VH har ett bättre lag. Tipset är att Vimmerby säkrar avancemanget. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Visby/Roma - Kallinge/Ronneby

Matchtips: 2.
Visby/Roma har möjlighet att säkra Play Off 3-platsen i dag efter uddamålssegern i torsdags. Möjligheterna är mycket goda. Kallinge/Ronneby har dock i grunden ett bättre lag och känslan är att Krif styr upp det här till slut. Delvis med tanke på lagets starka målvaktsspelet.

***

Mariestad - Asplöven

Matchtips: X.
Mariestad är illa ute efter torsdagens nederlag. Hemmaplansfördelen betyder dock väldigt mycket för skaraborgarna. Asplöven har en mycket hög kapacitet, men det är tveksamt med ytterligare en seger under ordinarie speltid. Känslan är att Mariestad tar den här bataljen till övertid.

***

Kristianstad - Nybro

Matchtips: 1.
En match där Kristianstad är stora favoriter. Nybro stod visserligen emot väldigt bra i torsdags, men lär få det mycket tuffare på bortaplan. KIK har 5-0 (!) i inbördes möten den här säsongen och är oerhört hemmastarka. Tipset är att Skåne-laget vinner redan under ordinarie speltid.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
1
X
2

Lejonet sa...

KIK går vidare i dag.

Anonym sa...

Idel hemmavinster.

Unknown sa...

Knappast idel hemmavinster hahaha

Skicka en kommentar