torsdag 9 mars 2017

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Växjö - Malmö

Matchtips: 1.
Det är upplagt för en avslagen batalj i Vida Arena. Växjö är redan - i praktiken - klara seriesegrare och Malmö har bara hedern att spela för. Lakers är förvisso på nedgång, men det är även Redhawks och smålänningarna har ett mycket bättre lag. Tipset är att hemmastarka Växjö, som har 2-1 i inbördes möten, vinner redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets starka forwardsbesättning.

***

HV71 - Färjestad

Matchtips: 1.
HV71 jagar andraplatsen och Färjestad kämpar för att ta en direktplats till kvartsfinalspelet. Jönköpingslaget är favoriter. HV kan ståta med sex vinster på de sju senaste matcherna och är hemmastarka. Färjestad är också formstarka. Fyra vinster i följd talar sitt tydliga språk. HV71 har 2-1 i inbördes möten och ett bättre lag. Tipset utgörs av att smålänningarna drar det längsta strået. Delvis tack vare målvaktsspelet.

***

Luleå - Rögle

Matchtips: 1.
En match där det bara är Luleå som har något att spela för rent tabellplaceringsmässigt. LHF är visserligen formsvaga, men det har sett bra ut i hemmaplanssammanhang den senaste tiden. Hela 13 poäng på de fem senaste hemmamatcherna talar sitt tydliga språk. Luleå har dessutom 3-0 i inbördes möten, ett bättre lag i allmänhet och Rögle är bortasvaga. Tipset är att norrbottningarna vinner redan under ordinarie speltid.

***

Skellefteå - Djurgården

Matchtips: 1.
Båda lagen har mycket att spela för i kväll. Skellefteå krigar om en direktplats till kvartsfinalspelet, medan Djurgården kämpar om att knipa en åttondelsfinalplats. SKE - som har tagit sex poäng på de tre senaste matcherna - är favoriter. Dif blir ett kraftprov. Stockholmarna har vunnit sex matcher i följd. Djurgården har dessutom 2-1 i matcher mot Skellefteå den här säsongen. Västerbottningarna är dock hemmastarka och vann när lagen möttes senast. Tipset utgörs av att SKE håvar in full pott inför hemmapubliken. Mycket tack vare det offensiva övertaget.

***

Karlskrona - Örebro

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för Karlskronas del. KHK har alltjämt möjlighet att ta sig till slutspel. Blekinge-gänget har mycket att bevisa efter två förluster på de tre senaste matcherna. Örebro är dock också formsvaga och Karlskrona är utan tvivel favoriter i kväll, trots att ÖHK har 2-1 i inbördes möten. Hemmaplansfördelen och det faktum att KHK har så mycket mer att spela för väger mycket tungt. Karlskrona lär håva in tre pinnar.

***

Linköping - Frölunda

Matchtips: 1.
Mycket står på spel i Saab Arena. Båda lagen har mycket att spela för rent placeringsmässigt. Linköping kan ståta med fem segrar på de sex senaste matcherna. Frölunda har varit mycket ojämna den senaste tiden. LHC har dessutom hela 3-0 i inbördes möten och är hemmastarka. Känslan är att östgötarna vinner igen. Mycket tack vare lagets starka forwardsbesättning.

***

Leksand - Brynäs

Matchtips: 2.
Det är upplagt för en relativt avslagen tillställning i Tegera Arena. Leksand är redan avsågade och Brynäs har, i praktiken, redan säkrat en direktplats till kvartsfinalspelet. LIF har fem nederlag i följd. BIF har visserligen tre förluster på de fyra senaste matcherna, men är på gång i och med hemmavinsten mot Karlskrona. Brynäs har dessutom 2-1 i inbördes möten och ett mycket bättre lag. BIF lär vinna redan under ordinarie speltid.

Hämta 80 free spins utan krav på insättning!

Bethard hårdsatsar och ger nya casinokunder 80 free spins helt utan krav på insättning.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Bethard!

6 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
1
1
2
2
2

Sjömannen sa...

Växjö - Malmö 4-1

Anonym sa...

2

2

1

1

X

X

1

Anonym sa...

Avslagen tillställning ? Nejdå, Leksand är tokladdade med våfflor och blåbärssoppa, vill minst ta en pinne idag för att inte göra Perra alltför sur.
Leksand-Brynäs 1X
2.60 x 1000 kr ger enkla 2600kr, tack Perra !

Anonym sa...

Kl 17.53.
Jag blir mer o mer övertygad om att det blir oavgjort mellan Ske och Dif.
Tänker på andra saker som "fådda" pp och bortdömda mål, mål emot som man trodde skulle dömas bort, overkliga utvisningar i helt avgörande lägen (jävla filmar-Roe ;-)) etc.
Det allra mesta tyder på att "de gör sig av med" KHK ikväll.
Tråkigt.

Anonym sa...

Tjaa..
Jag har ju tippat rätt hyfsat många ggr denna säsong. Så också ikväll.
Fast oavgjort Saik-Dif tippade nog halva Sverige. ;-)
Surt. Men KHK lade bort detta i november o januari och kan inte skylla detta på någon annan än sig själva. Spelarna alltså.
Som supporter får jag gnälla lite på de som styr o de som dömer... ;-)
Nä. Skit. Men spelarna får faktiskt ta ansvar för detta.
Trots allt en riktigt bra säsong stundtals.
KHK har visat att de hör hemma i SHL. Oftast.
;-)

Skicka en kommentar