fredag 17 mars 2017

Dragskott.nu tippar kvällens Play Off 3-matcher


Visby/Roma - Piteå

Matchtips: X.
Kvällens mest svårtippade sammandrabbning. Det är upplagt för en riktig rysare i Visby Ishall. Gotlänningarna har slagläge efter onsdagens uddamålsvinst. Piteå har ett bättre lag, 2-1 i inbördes möten den här säsongen och känslan är att PHC - i sämsta fall - tar den här matchen till övertid.

***

Kristianstad - Vimmerby

Matchtips: 1.
Kristianstad har slagläge i jakten på kvalserieplatsen. KIK gjorde en riktigt bra match i onsdags och är stora favoriter i kväll. Hemmaplansfördelen väger tungt och Skåne-gänget kan ståta med 4-1 i inbördes möten den här säsongen. Tipset är att Kristianstad vinner redan under ordinarie speltid.

***

Troja/Ljungby - Mariestad

Matchtips: 1.
Troja/Ljungby är hårt pressade efter onsdagens nederlag. Mycket talar trots allt för att Troja styr upp det här. Hemmaplansfördelen betyder extremt mycket och smålänningarna har i grunden ett bättre lag. Tipset är att Troja/Ljungby drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets starka forwardsbesättning.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

4 kommentarer:

Anonym sa...

1
2
1

Danne sa...

Kristianstad och Visby blir klara idag.

Anonym sa...

1

1

1

Anonym sa...

2
1
1

Visby tar hem det först i en tredje match.
KIK och Troja vinner relativt enkelt ikväll.
Sen i en tredje match så kommer Troja krossa Mariestad fullständigt.

Skicka en kommentar