onsdag 15 mars 2017

Dragskott.nu tippar kvällens Play Off 3-matcher


Piteå - Visby/Roma

Matchtips: 1.
En mycket svårtippad match. Piteå var långt efter Visby/Roma rent poängmässigt i AllEttan Norra, men faktum är att PHC vann båda mötena lagen emellan. Hemmaplansfördelen väger dessutom tungt i kväll. Tipset är att Piteå styr upp det här. Mycket tack vare lagets starka offensiv.

***

Vimmerby - Kristianstad

Matchtips: 2.
Kristianstad är favoriter i kväll, men Vimmerby har i allra högsta grad goda möjligheter. Inte minst med tanke på hemmaplansfördelen och det faktum att VH har besegrat KIK den här säsongen. Skåningarna har å andra sidan 3-1 i inbördes möten och i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att Kristianstad drar det längsta strået. Delvis med tanke på lagets vassa forwardsbesättning.

***

Mariestad - Troja/Ljungby

Matchtips: 2.
Det råder inga tvivel om att Troja/Ljungby ska betraktas som tämligen stora favoriter i den här bataljen. Troja har ett bättre lag sett till samtliga lagdelar. Därmed inte sagt att Mariestad ska räknas bort totalt. Bois vann ett av två möten lagen emellan i AllEttan Södra. Känslan är emellertid att Troja/Ljungby blir för svåra i kväll. Tipset är att smålänningarna vinner redan under ordinarie speltid.

Hämta 80 free spins utan krav på insättning!

Bethard hårdsatsar och ger nya casinokunder 80 free spins helt utan krav på insättning.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Bethard!

7 kommentarer:

Anonym sa...

2

2

2

Anonym sa...

3-1 till KIK.

Anonym sa...

1
2
2

Anonym sa...

X

X

2

Anonym sa...

Piteå har aldrig någonsin förlorat mot Visby, inte heller ikväll.
1
1
2

Anonym sa...

4-1 Till Vimmery

Anonym sa...

Imponerande insats av KIK idag. De stänger ner Vimmerby fullkomligt som knappt kunde skapa någon målchans. Härligt med en så bekväm vinst i ett PO3 då man hade räknat med en jämn kamp.

Skicka en kommentar