torsdag 9 mars 2017

Dragskott.nu tippar kvällens Play Off 2-matcher


Piteå - Väsby

Matchtips: 1.
En match där Piteå är favoriter. Det beror inte minst på hemmaplansstyrkan. Väsby har dock ett bra läge. Framför allt med tanke på lagets starka offensiv. Väsby vann det senaste mötet lagen emellan, men PHC har vunnit mot Viktor Tuuralas gäng den här säsongen. Tipset är att Piteå drar det längsta strået under ordinarie speltid.

***

Vimmerby - Sundsvall

Matchtips: 1.
En tämligen oviss match. Vimmerby ska betraktas som favoriter med liten marginal. VH har i grunden ett bättre lag och hemmaplansfördelen väger tungt. Känslan är att smålänningarna styr upp det här inför hemmapubliken.

***

Kallinge/Ronneby - Visby/Roma

Matchtips: X.
Ytterligare en mycket svårtippad batalj. Det skiljer lite mellan lagen och är upplagt för en rysare i Soft Center Arena. Kallinge/Ronneby är hemmastarka, men Visby/Roma har ett snäppet bättre lag. Det är upplagt för ett oavgjort resultat under ordinarie speltid.

***

Asplöven - Mariestad

Matchtips: 1.
Matchen i Haparanda är också väldigt oviss. Asplöven har kommit igång på allvar efter fiaskot i AllEttan Norra och grundkapaciteten är enormt hög. Mariestad blir ett stort kraftprov. Bois lär stå emot väldigt bra i kväll. Tipset är dock att AHC blir för svåra i slutändan. Mycket till följd av Asplövens offensiva spetskompetens.

***

Nybro - Kristianstad

Matchtips: 2.
En match där Kristianstad är favoriter. KIK har 4-0 i inbördes möten lagen emellan den här säsongen och är starkare sett till samtliga lagdelar. Nybro lär förvisso stå emot relativt bra, men det skulle förvåna om Skåne-gänget inte drar det längsta strået till slut. Delvis med tanke på Kristianstads offensiva övertag.

Hämta 80 free spins utan krav på insättning!

Bethard hårdsatsar och ger nya casinokunder 80 free spins helt utan krav på insättning.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Bethard!

2 kommentarer:

Skicka en kommentar