onsdag 8 mars 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i slutspelsserien


Pantern - AIK

Matchtips: 2.
En tämligen oviss match. Det står 2-2 i inbördes möten lagen emellan den här säsongen. Pantern är på nedgång i och med bortaförlusten mot Västervik. AIK har vunnit större delen av matcherna de senaste veckorna och kan ståta med ett bättre lag än IKP. Tipset utgörs av att Gnaget vinner. Delvis tack vare lagets starka forwardsbesättning.

***

Timrå - Tingsryd

Matchtips: X.
Kvällens mest svårtippade match. Timrå har mycket att jobba på efter nederlaget borta mot AIK. Tingsryd gjorde det bra som nollade Almtuna i slutspelsseriepremiären. Tik har 3-1 i inbördes möten och är ett relativt bra hemmalag. Taif:s grundkapacitet är dock mycket hög. Känslan är att smålänningarna får med sig minst en poäng från den här matchen. Mycket tack vare det vassa målvaktsspelet.

***

Almtuna - Västervik

Matchtips: 2.
Ytterligare en oviss sammandrabbning. Almtuna jagar revansch efter den snöpliga bortaförlusten mot Tingsryd. Västervik blir ett kraftprov. VIK gjorde det bra som hemmabetvingade Pantern nu senast och har gjort en bättre säsong än Ais i allmänhet hittills. Det står 2-2 i inbördes möten och Västervik är ett bra bortalag. Almtuna är å andra sidan bra i hemmaplanssammanhang. Tipset är trots allt att VIK blir för svåra i kväll. Mycket till följd av Västerviks defensiva övertag.

Vill du vinna stort? Testa Sir Jackpot!

För dig som jagar jackpots. Just nu får nya kunder 150 free spins och 10 000 kr bonus hos Sir Jackpot.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Sir Jackpot!

5 kommentarer:

Anonym sa...

1
2
2

Anonym sa...

4-2 till Pantern.

Anonym sa...

1

X

2

Anonym sa...

2
1
x

Anonym sa...

Ikväll kommer Västervik att få betala för Tingsryds rån mot Almtuna i söndags

Skicka en kommentar