torsdag 30 mars 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Kvalserien till HockeyAllsvenskan


Västerås - Visby/Roma

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för Västerås. VIK är stora favoriter. Västmanlänningarna har vunnit två av tre kvalseriematcher och Visby/Roma är alltjämt poänglösa. Västerås har ett bättre lag på alla fronter och allt annat än tre VIK-poäng vore mycket oväntat.

***

Troja/Ljungby - Kristianstad

Matchtips: 1.
Seriefinal i Ljungby Arena. Troja/Ljungby ska tveklöst betraktas som favoriter. Inte nog med att Troja har inkasserat idel trepoängare i Kvalserien. Smålänningarna har dessutom 4-0 i inbördes möten den här säsongen. Därmed inte sagt att Kristianstad ska räknas bort. KIK har vunnit två av tre kvalseriematcher och kapaciteten är mycket hög. Tipset är emellertid att Troja/Ljungby återigen blir för svåra. Delvis med tanke på Trojas starka offensiv.

***

Södertälje - Huddinge

Matchtips: 1.
08-derby i Scaniarinken. Södertälje är rejält pressade efter två förluster på tre kvalseriematcher. Huddinge har också förlorat två av tre bataljer. HIK har ett bra läge, men SSK kan ståta med ett bättre lag. Tipset utgörs av att Södertälje vinner redan under ordinarie speltid, hemmaplanssvagheten till trots.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Är det nån gång som KIK ska slå Troja så är det denna gången.
Detta är första gången denna säsongen som Troja är riktiga storfavoriter att vinna. Man har startat kvalserien helt lysande. Man har 4-0 i matcher så ingenting talar för att KIK ska vinna denna gången. Därför tror jag att man vinner denna gången. Dock så gäller att Joel Gistedt steppar upp och att han ger laget chansen att vinna. Tyckte han släppte in två enkla mot Visby.

Anonym sa...

1

1

1

Aros sa...

Lätt seger för VIK!

Anonym sa...

1
X
X

Anonym sa...

Lätt att tippa idag.
1
1
1
Troja är snart klart för AS och Vik följer med.

Anonym sa...

Som jag trodde. KIK skulle ta det idag.
Blir knappast AS för VIK... blir snarare Troja och KIK som tar platserna. De har följts åt som etta och tvåa hela säsongen och kommer att göra så även i denna kvalserien.

Skicka en kommentar