fredag 10 mars 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i slutspelsserien


Västervik - Timrå

Matchtips: 1.
En mycket oviss sammandrabbning. Västervik jagar revansch efter nederlaget i Uppsala. Timrå - som hemmabetvingade Tingsryd med fyra måls marginal nu senast - blir en tuff uppgift. VIK har dock 3-1 i inbördes möten och är hemmastarka. Tipset är att Västervik drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets starka defensiv.

***

Pantern - Almtuna

Matchtips: X.
Ytterligare en tämligen svårtippad batalj. Pantern har haft det tungt i serieinledningen. Två raka nederlag talar sitt tydliga språk. Almtuna blir ett kraftprov. Ais gjorde det bra som hemmabetvingade svårspelade Västervik i onsdags. IKP har 4-0 i inbördes möten och är ett bra hemmalag. Almtunas grundkapacitet är dock mycket hög och känslan är att Uppsala-gänget får med sig minst en poäng från den här tillställningen.

***

AIK - Tingsryd

Matchtips: 1.
AIK är utan tvivel favoriter i kväll. Gnaget har inlett slutspelsserien med två raka trepoängare och är hemmastarka. Därmed inte sagt att Tingsryd ska räknas bort. Taif har vunnit två matcher mot AIK den här säsongen. Stockholmarna har emellertid vunnit de två senaste mötena lagen emellan och kan ståta med ett bättre lag. Tipset är att Gnaget vinner redan under ordinarie speltid.

Har du tråkigt? Casumo vill utrota tristessen! Hämta 200 gratissnurr

Har du tråkigt? Hos Casumo får du 200 gratissnurr och hela €1 200 i bonus.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Casumo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar