onsdag 22 mars 2017

Den spelskicklige centern öppnar dörren för spel i Luleå

Luleå hade som bekant stora centerproblem den gångna säsongen. Behovet av att förstärka centerbesättningen med minst två offensivt skickliga pjäser är enormt.

Niklas Olausson kan kanske bli en del av den lösningen.

Den spelskicklige liraren har fått ett antal erbjudanden från andra klubbar, men håller fortfarande dörren öppen för en återkomst till LHF, berättar han för NSD/Kuriren.

Olaussons svar på frågan om han har haft kontakt med Stefan "Skuggan" Nilsson och Ulf Engman.
- Ja, litegrann har vi haft och jag har pratat med båda. Det är bara på pratanivå än så länge. Jag har aldrig jobbat med dem och de har aldrig jobbat med mig. Jag lämnade Luleå för tre år sedan och det är väl inte någon kvar i ledningen. Från klubbdirektör ner till tränarna är det väl inte någon kvar. Luleå är ju Luleå liksom där jag spelat fem år och trivdes kanon. Så det beror helt på vad dem tycker och tänker. Det hade varit annorlunda om det varit Rönken, Bulan, Hento och Åkerström som vet vad man får. Det är som en ny klubb, säger 30-åringen till NSD/Kuriren.

Smålänningen representerade Luleå 2009-2014 och var en av lagets viktigaste spelare.

Har du tråkigt? Casumo vill utrota tristessen! Hämta 200 gratissnurr

Har du tråkigt? Hos Casumo får du 200 gratissnurr och hela €1 200 i bonus.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Casumo!

1 kommentar:

Anonym sa...

Som boende i södra Sverige men hållande LHF undrar man om SKUGGAN som var en ypperlig passningsspelare är passande som GM med ansvar för bl a inköp av spelare . Hoppas det MEN är tveksam till om han har tillräckligt pondus och kunskap för detta.

Skicka en kommentar