tisdag 21 februari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Örebro - Brynäs

Matchtips: X.
En väldigt svårtippad sammandrabbning. Örebro - som har förlorat tre matcher i följd - är formsvaga. Brynäs blir en tuff uppgift. Gävle-gänget har vunnit fem bataljer i följd. Brynäs har dessutom 2-1 i inbördes möten. ÖHK vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan och besitter en hög grundkapacitet. Tipset är att Närke-gänget får med sig minst en poäng från den här matchen. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Rögle - Linköping

Matchtips: 2.
Rögle har prickat in formen. Fyra raka vinster inger respekt. Linköping blir ett kraftprov. LHC har vunnit sju av de åtta senaste matcherna och kan ståta med ett bättre lag i allmänhet. Östgötarna har dessutom 2-1 i inbördes möten. Lägg därtill att Linköping är bortastarka, samtidigt som RBK är ett bedrövligt hemmalag. Tipset utgörs av att LHC vinner redan under ordinarie speltid.

***

Växjö - Luleå

Matchtips: 1.
En oviss match. Växjö är grymt formstarka. Lakers kan ståta med 16 (!) vinster på de 17 senaste matcherna. Luleå - som har håvat in två raka trepoängare - är på gång. LHF har dessutom 3-0 i inbördes möten. Växjö har dock i grunden ett bättre lag och hemmaplansfördelen väger tungt. Tipset är att smålänningarna tar revansch genom att vinna under ordinarie speltid.

***

Djurgården - Färjestad

Matchtips: X.
Djurgården jagar revansch efter åtta (!) nederlag i följd. Färjestad är på nedgång (två raka förluster) och får det tufft i kväll. FBK har 3-0 i inbördes möten, men Dif har stått emot riktigt bra och hemmaplansfördelen betyder mycket. Tipset är att stockholmarna får med sig minst en poäng från den här bataljen.

***

Karlskrona - Malmö

Matchtips: 1.
Karlskrona har visserligen förlorat 13 (!) av de 14 senaste matcherna, men hängde med bra nu senast borta mot Linköping och hemmabetvingade LHC i sammandrabbningen dessförinnan. Malmö har ett bättre lag, men har torskat tre av de fyra senaste matcherna. Redhawks har visserligen 2-1 i inbördes möten och är ett bra bortalag, men känslan är att KHK kämpar sig till en seger i kväll. Delvis tack vare det starka målvaktsspelet.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
1
2
2

Sjömannen sa...

Växjö - Luleå 5-2

Anonym sa...

X

X

X

1

1

Anonym sa...

Det blir nog en riktigt jämn match i Karlskrona ikväll. KHK har höjt sig efter den bedrövliga insatsen mot Rögle.
Som vanligt hänger KHKs eventuella poängskörd på om forwards gör sitt i hemjobbet. Där har den största bristen funnits under förlustsviten. Ett antal blev bekväma...och det har inte Karlskrona råd med. Spelare som står på samma kvadratmeter o snurrar som vändkors o alibispelar, hoppas jag är ett minne blott.
KHK kan mäta sig med alla lag i SHL...OM RÄTT ATTITYD TAS MED UT PÅ ISEN.
2-2, 3-3?

Anonym sa...

Tjaa...står man som två statyer (Bergström och Paulsson) i egen zon...som vid Mifs tredje, ja då tar man fan inga poäng. Lamt. Uselt.

Skicka en kommentar