måndag 9 januari 2017

Dragskott.nu utser veckans lag i HockeyAllsvenskan


Målvakt

Andrew Engelage, Bik Karlskoga
Räddningsprocent: 96,83.
Bik Karlskogas succévärvning fortsätter att vara oerhört stabil. Det blev bara två insläppta mål på lika många matcher den senaste veckan.

***

Backar

Alexander Younan, Vita Hästen
Mål: 1. Assist: 1.
Lånet från Frölunda fortsätter att vara en nyckelback i Vita Hästen. Alexander Younan svarade för en stark allroundinsats den senaste veckan. Matchvinnare mot Västervik.

Theodor Lennström, Bik Karlskoga
Mål: 1. Assist: 0.
En av många spelare med mycket potential som Bik Karlskoga har "vidareförädlat" på ett bra sätt de senaste åren. Målskytt mot AIK.

***

Forwards

Marcus Eriksson, Vita Hästen
Mål: 3. Assist: 4.
Vita Hästen har en suverän vecka bakom sig. Det har Marcus Eriksson stor del i. Spelmotorn har visat prov på en mäktig offensiv den senaste tiden.

Rickard Palmberg, Vita Hästen
Mål: 2. Assist: 4.
På tal om glödheta Vita Hästen-artister. Rickard Palmberg har också varit något utöver det vanliga framåt i de senaste matcherna.

Sebastian Selin, Almtuna
Mål: 3. Assist: 1.
Skellefteå-sonen har inte direkt öst in poäng den här säsongen, men är onekligen på gång. Insatsen i hemmasegern mot Oskarshamn - där Sebastian Selin svarade för en 1+3-meny - inger respekt.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar