söndag 22 januari 2017

Dragskott.nu tippar söndagens AllEttan Södra-matcher


Kumla - Vimmerby

Matchtips: 2.
Sexpoängsmatch i bottenstriden. Kumla slår ur underläge. Närke-gänget har bara tagit två poäng på åtta matcher. Vimmerby gjorde det bra som hemmabetvingade Nybro nu senast och har i grunden ett bättre lag än Kumla. Tipset är att VH drar det längsta strået. Delvis tack vare lagets offensiva övertag.

***

Kallinge/Ronneby - Borlänge

Matchtips: 1.
En match där Kallinge/Ronneby är favoriter. Krif håvade in full pott borta mot svårspelade Lindlöven i onsdags och Borlänge har bara tagit sex poäng på åtta matcher. BHF är dessutom alltjämt poänglösa i bortaplanssammanhang. Kallinge/Ronneby har ett bättre lag och tipset utgörs av att Blekinge-gänget håvar in full pott inför hemmapubliken.

***

Mariestad - Lindlöven

Matchtips: 1.
Mariestad jagar lagets fjärde vinst i följd. Mycket talar för att så blir fallet. Lindlöven har förlorat fem av de sex senaste matcherna och Mariestad är ett bra hemmalag. Lindesbergsgänget har förvisso besegrat Bois den här säsongen, men skaraborgarna vann det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att Mariestad vinner redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets starka offensiv.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

2
1
1

Anonym sa...

litar på dig . kör dubbelsystem 1500/3

Skicka en kommentar