söndag 15 januari 2017

Dragskott.nu tippar söndagens AllEttan Södra-matcher


Kumla - Troja/Ljungby

Matchtips: 2.
En enkeltippad match. Kumla har bara tagit två poäng på sex matcher. Troja/Ljungby har håvat in sex vinster i följd och är väldigt stora favoriter i dag. Troja har ett bättre lag sett till samtliga lagdelar och är bortastarka. Tipset utgörs av att smålänningarna vinner redan under ordinarie speltid.

***

Nybro - Lindlöven

Matchtips: 1.
Det här är en match som Nybro ska vinna. Vikings har gjort det bra som inkasserat elva poäng på sex matcher och är hemmastarka. Lindlöven har varit ojämna på sistone och Nybro kan ståta med ett bättre lag. Tipset är att Vikings håvar in tre poäng. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Mariestad - Kallinge/Ronneby

Matchtips: 2.
En svårtippad sammandrabbning. Mariestad är på gång i och med hemmasegern mot Kumla och tio poäng på sex matcher är ett bra facit. Kallinge/Ronneby har dippat på sistone i form av två raka nederlag. Krif har dock ett riktigt bra läge i dag. Grundkapaciteten är mycket hög och känslan är att Blekinge-gänget vänder lagets negativa trend.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

4 kommentarer:

Skicka en kommentar