lördag 21 januari 2017

Dragskott.nu tippar lördagens SHL-matcher


Luleå - Färjestad

Matchtips: 1.
Luleå jagar revansch efter torsdagens nederlag. Möjligheterna är goda. LHF var kraftigt spelförande när lagen möttes senast i Coop Norrbotten Arena. Färjestad har dock ett bra läge. FBK kan ståta med två vinster i följd och har en bättre offensiv spetskompetens. Känslan är trots allt att Luleå blir för svåra i dag. Delvis med tanke på målvaktsspelet.

***

Skellefteå - Brynäs

Matchtips: X.
Sexpoängsmatch i toppstriden. Skellefteå kan ståta med fem vinster i följd. Brynäs - som har fyra nederlag i rad - är inne i en svacka. SKE är hemmastarka och vann det senaste mötet lagen emellan, men BIF har besegrat västerbottningarna den här säsongen. Brynäs är dessutom ett riktigt bra lag i bortaplanssammanhang. Tipset utgörs av att Gävle-gänget får med sig minst en poäng från den här sammandrabbningen.

***

Djurgården - Leksand

Matchtips: 1.
En mycket viktig batalj i bottenstriden. Djurgården föll förvisso nu senast hemma mot HV71, men tog trots allt en poäng och är obesegrade under ordinarie speltid i fyra matcher i följd. Leksand blir en tuff uppgift. Masarna gjorde en riktigt bra match i torsdags hemma mot Linköping och besitter en mycket hög kapacitet. Dif har å andra sidan 2-0 i inbördes möten och hemmaplansfördelen väger tungt med tanke på att LIF är bortasvaga. Tipset är att stockholmarna drar det längsta strået.

***

Linköping - Rögle

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för Linköping. LHC föll visserligen nu senast borta mot Leksand, men har fem segrar på de sex senaste matcherna. Rögle har åkt på sju förluster i rad och slår ur underläge i dagens tillställning. Linköping vann det senaste mötet lagen emellan och RBK är ett tämligen uselt lag i bortaplanssammanhang. Tipset utgör av att östgötarna - som har ett bättre lag - håvar in tre poäng inför hemmapubliken.

***

Växjö - Karlskrona

Matchtips: 1.
Växjö är tämligen stora favoriter i den här sammandrabbningen. Nio (!) vinster i följd inger respekt. Karlskrona har dessutom förlorat de fem senaste matcherna. KHK är förvisso ett hyfsat bortalag, men Lakers är grymt hemmastarka och har ett bättre spelarmaterial i allmänhet. Allt annat än tre Växjö-poäng vore mycket oväntat.

***

HV71 - Örebro

Matchtips: 1.
Det råder inga tvivel om att HV71 får betraktas som favoriter i dag. Smålänningarna kan ståta med fyra raka vinster och är hemmastarka. Örebro ska dock inte räknas bort helt och hållet. ÖHK gjorde det riktigt bra som bortabetvingade Brynäs nu senast. ÖHK har emellertid varit bedrövliga rent helhetsmässigt de senaste veckorna. HV vann det senaste mötet lagen emellan, har ett betydligt bättre spelarmaterial och tipset är att hemmalaget vinner redan under ordinarie speltid.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

6 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
1
2
2
1

Sjömannen sa...

Växjö - Karlskrona 5-0

Anonym sa...

3-1 till Linköping.

Anonym sa...

2

2

1

1

X

1

Anonym sa...

1
1
1
1
1
2

Karin sa...

1,1,2,1,1,1

Skicka en kommentar