lördag 7 januari 2017

Dragskott.nu tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan


AIK - Timrå

Matchtips: 1.
AIK jagar revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. Timrå blir en tuff uppgift. Tik har gjort en mycket bättre säsong än Gnaget hittills. Medelpadingarna har å andra sidan förlorat tre av de fyra senaste matcherna och är ett mediokert lag i bortaplanssammanhang. Lägg därtill att AIK kan ståta med 2-0 i inbördes möten och är ett relativt bra hemmalag. Tipset är att Gnaget drar det längsta strået.

***

Pantern - Västerås

Matchtips: 1.
Pantern är favoriter i dag. IKP föll förvisso nu senast, men en bortaförlust mot hemmastarka Mora är inget att haka upp sig på. Malmö-gänget har dessutom vunnit tre av de fyra senaste matcherna och kan ståta med ett nittonpoängsförsprång till Västerås. VIK är visserligen på stark uppgång i och med bortavinsten mot Västervik, men har förlorat fyra av de fem senaste bataljerna. Västmanlänningarna har å andra sidan 2-0 i inbördes möten, men IKP är hemmastarka och känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen till skåningarnas fördel.

***

Oskarshamn - Mora

Matchtips: 2.
Oskarshamn har haft det tungt på sistone. Tre raka nederlag talar sitt tydliga språk. Mora blir en mycket tuff uppgift. Fyra vinster i följd imponerar. MIK vann dessutom när lagen möttes senast. IKO har förvisso besegrat Mora den här säsongen, men masarna är ett bra bortalag och har framför allt ett defensivt övertag. Känslan är att MIK drar det längsta strået.

***

Vita Hästen - Västervik

Matchtips: 2.
Prestigematch i Himmelstalundshallen. Vita Hästen är inne i en bra trend. Östgötarna är obesegrade under ordinarie speltid i fem matcher i följd och har vunnit tre av dessa. Västervik har förvisso gjort en mycket bättre säsong än Vita Hästen, men är på nedgång (tre raka nederlag). Vita Hästen vann när lagen möttes senast, men VIK har besegrat Norrköpingsgänget den här säsongen och tipset utgörs av att gästerna styr upp det här till slut. Mycket tack vare lagets offensiva övertag.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Info Info Info....Västerviks saknar tunga pjäser idag. Kung och dam. Därför blir spelet enkelt, vadå ?
Vita Hästen-Västervik brak rak 1a
2.15 x 1000 spänn ger enkla 2150kr. Lätt !

Skicka en kommentar