torsdag 26 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Djurgården - Färjestad

Matchtips: X.
Djurgården har ett riktigt bra läge i kväll. Fem vinster på de sex senaste matcherna inger respekt. Färjestad föll visserligen nu senast borta mot Luleå, men tog trots allt poäng och har två vinster på de tre senaste matcherna. Lägg därtill att FBK kan ståta med 2-0 i inbördes möten. Dif är dock ett bra hemmalag och hemmaplansfördelen betyder oerhört mycket. Tipset är att stockholmarna får med sig minst en pinne från den här tillställningen.

***

Örebro - Luleå

Matchtips: 2.
Örebro jagar revansch efter två nederlag på de tre senaste matcherna. Luleå är på uppgång, har gjort en bättre säsong än ÖHK hittills och får betraktas som favoriter i kväll. Närke-gänget har besegrat LHF den här säsongen, men Luleå vann när lagen möttes senast och kan ståta med ett bättre spelarmaterial. Tipset är att Luleå drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

***

Växjö - Rögle

Matchtips: 1.
Det råder inga tvivel om att Växjö är stora favoriter i kväll. Lakers kan stoltsera med tio (!) vinster i följd. Rögle har torskat de nio senaste matcherna. Växjö har dessutom 2-0 i inbördes möten och är väldigt hemmastarka. Bortasvaga RBK lär inte få med sig en enda poäng från den här sammandrabbningen.

***

Linköping - Skellefteå

Matchtips: 2.
En väldigt oviss batalj. Linköping - som kan ståta med sex vinster på de sju senaste matcherna - har ett riktigt bra läge i kväll. Skellefteå blir ett kraftprov. Sju vinster i följd inger respekt. LHC har förvisso vunnit en av två matcher mot SKE den här säsongen, men västerbottningarna har ett bättre lag och är relativt bra i bortaplanssammanhang. Tipset utgörs av att Skellefteå inkasserar tre poäng. Mycket tack vare lagets offensiva spetskompetens.

***

Karlskrona - Malmö

Matchtips: 1.
En mycket svårtippad match. Karlskrona har hamnat i en formsvacka. Sju nederlag i följd talar sitt tydliga språk. Malmö - som har förlorat tre av de fyra senaste bataljerna - har inte heller direkt rosat marknaden på sistone. Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en riktig rysare i ABB Arena. Känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen till KHK:s fördel.

***

Frölunda - Brynäs

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i toppstriden. Frölunda är utan tvivel favoriter. Göteborgarna har gjort en mycket bättre säsong än Brynäs och västkustlaget - som hemmabetvingade Karlskrona nu senast - är på uppgång. BIF, med fem raka förluster i bagaget, har dessutom haft det tungt den senaste tiden. Brynäs har vunnit en av två matcher mot Frölunda den här säsongen, men den matchen spelades på hemmaplan och göteborgarna är oerhört hemmastarka. Tipset är att Frölunda styr upp det här under ordinarie speltid.

Har du tråkigt? Casumo vill utrota tristessen! Hämta 200 gratissnurr

Har du tråkigt? Hos Casumo får du 200 gratissnurr och hela €1 200 i bonus.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Casumo!

9 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
1
1
2
1

Anonym sa...

1
2
1
1
X
X

Cooper sa...

Luleå-vinst med 4-2.

Anonym sa...

X

X

1

1

2

1

Anonym sa...

Finns inte på kartan att khk vinner ikväll

Anonym sa...

På kartan finns däremot att SAIK och DJURGÅRDEN förlorar ikväll. Vadå ? Joo jesus lever än...Två klaringar har vi som är klappade och klara.
LHC-SAIK 1X
Djurgården-FBK 2 ML
3.05 x 1000 kr ger fina 3050 lätta enkla riksdaler, tack !

Anonym sa...

Om de forwards som ska vara tongivande i Karlskrona, steppar upp och är starka i hemjobbet så ökar KHKs chans. Tycker vissa forwards...inte är lika bra i backcheckingen som de borde.
3-3?

Anonym sa...

På kartan bör också finnas att domarna måste granskas mkt mer. Karlskrona är mkt förfördelat så här långt. Det syns i matcherna OCH statistiken.
Jämnar det ut sig? Det vete fan. Då borde KHK få mängder med mål dömda med sig. Och motståndarna mängder mål bortdömda i matcher mot KHK.

Anonym sa...

Huvudtackling på icke puckförande spelare. Skada. Mål. 8 ögon såg inget.
Solklar tripping. Kontring. Mål. 8 ögon såg inget.
Friläge. Solklar tripping. Inte straff.
Detta var 3 händelser det omöjligt går att blunda för. Domarna vann matchen åt Malmö.
För jävligt.
Händemark lär ju bli avstängd i efterhand. Det hjälper ju inte Karlskrona.
De som borde bli avstängda är domarna. Granskas de? De höll inte hög klass. Snällt sagt.
De försökte hitta kompensation och Malmö åkte på ett par utvisningar...de lika gärna kunde friat. Tveksamt. Mkt tveksamt.

Skicka en kommentar