tisdag 24 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Skellefteå - HV71

Matchtips: 1.
En mycket oviss match. Skellefteå är mycket formstarka. Sex vinster i följd talar sitt tydliga språk. HV71 blir ett kraftprov. Jönköpingslaget kan ståta med fem raka segrar. Lägg därtill att smålänningarna är obesegrade under ordinarie speltid i nio bataljer i följd. SKE vann dock det senaste mötet lagen emellan och är hemmastarka. Känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen till västerbottningarnas fördel i kväll.

***

Rögle - Djurgården

Matchtips: X.
Sexpoängsmatch i bottenstriden. Rögle har hamnat i en rejäl formsvacka. Åtta (!) förluster i följd är bedrövligt. Djurgården blir en tuff utmaning. Dif har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och tagit poäng i samtliga dessa bataljer. Djurgården vann dessutom när lagen möttes senast. RBK har å andra sidan vunnit mot stockholmarna den här säsongen. Tipset utgörs av att skåningarna får med sig minst en pinne från den här sammandrabbningen.

***

Frölunda - Karlskrona

Matchtips: 1.
En enkeltippad batalj. Frölunda har visserligen förlorat två matcher i följd, men det handlar om idel toppmotstånd. Karlskrona är oerhört formsvaga. Sex raka förluster säger det mesta. KHK har förvisso besegrat göteborgarna den här säsongen, men den matchen spelades i Blekinge och Frölunda är mycket hemmastarka. Tipset är att västkustlaget - som är bättre på alla fronter - håvar in full pott.

Vill du vinna stort? Testa Sir Jackpot!

För dig som jagar jackpots. Just nu får nya kunder 150 free spins och 10 000 kr bonus hos Sir Jackpot.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Sir Jackpot!

3 kommentarer:

Anonym sa...

1

1

1

Anonym sa...

4-2 till Rögle

Anonym sa...

Som vanligt blir KHK rånade på målet där Frölundaspelaren åker på Johan Holmqvist. Utan videobedömning och detta skall vara en av Sveriges bästa domare. Detta måste få ett slut så matcherna kan avgöras av spelarna på plan och inte av dåliga domarinsatser.

Skicka en kommentar