torsdag 19 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Leksand - Linköping

Matchtips: 2.
Leksand jagar revansch efter tre förluster på de fyra senaste matcherna. Linköping blir ett kraftprov. Fem vinster i följd inger respekt. LHC har dessutom 2-0 i inbördes möten och ett bättre lag i allmänhet. Tipset är att östgötarna vinner redan under ordinarie speltid.

***

Brynäs - Örebro

Matchtips: 1.
En match där Brynäs är tämligen stora favoriter. BIF har förvisso förlorat tre matcher i följd, men kan ståta med ett mycket bättre lag än Örebro och är hemmastarka. ÖHK har dessutom fem förluster på de sex senaste bataljerna. Lägg därtill att Brynäs har 2-0 i inbördes möten. Bortasvaga Örebro lär inte få med sig en enda poäng från den här matchen.

***

Djurgården - HV71

Matchtips: 2.
En oerhört oviss batalj. Djurgården har prickat in formen (tre vinster i följd). HV71 har tre segrar i rad och är obesegrade under ordinarie speltid i sju matcher i följd. Jönköpingsgänget har 2-0 i inbördes möten och är ett bra bortalag. Tipset är att smålänningarna styr upp det här redan under ordinarie speltid. Delvis tack vare lagets offensiva övertag.

***

Frölunda - Skellefteå

Matchtips: 1.
Två av SHL:s mest namnkunniga lag drabbar samman. Frölunda är favoriter. Göteborgarna har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och har gjort en mycket bättre säsong än Skellefteå hittills. SKE blir ett kraftprov. Fyra vinster i följd imponerar. Frölunda har dock 2-0 i inbördes möten och är grymt hemmastarka. Tipset är att västkustgänget vinner under ordinarie speltid.

***

Rögle - Malmö

Matchtips: X.
Skåne-derby i Lindab Arena. Rögle är illa ute efter sex nederlag i följd. Malmö - som har åkt på tre raka förluster - är också inne i en tuff period. Redhawks har 2-0 i inbördes möten och ett bättre lag. Ett derby är dock alltid ett derby och hemmaplansfördelen väger tungt. Tipset utgörs av att RBK får med sig minst en poäng från den här bataljen.

***

Färjestad - Luleå

Matchtips: 1.
En oviss match. Färjestad har visserligen fyra förluster på de fem senaste matcherna, men är på gång i och med bortasegern mot Malmö. Luleå är också på rätt väg. Den, spelmässigt, starka insatsen i derbyt mot Skellefteå följdes upp av en bortavinst mot Redhawks. FBK vann det senaste mötet lagen emellan, men LHF var spelförande den gången. Känslan är att Färjestad drar det längsta strået även den här gången. Mycket tack att laget har ett offensivt övertag.

Hämta 80 free spins utan krav på insättning!

Bethard hårdsatsar och ger nya casinokunder 80 free spins helt utan krav på insättning.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Bethard!

6 kommentarer:

Anonym sa...

2
2
1
1
2
2

Danne sa...

Vinst för HV71.

Anonym sa...

1

1

2

1

1

1

Blue sa...

Djurgården - HV71 1-3

Anonym sa...

2
2
2
1
2
1

Anonym sa...

Brynäs-Örebro X2

Skicka en kommentar