torsdag 12 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Örebro - Leksand

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i bottenstriden. Örebro har förvisso fyra nederlag i följd, men det var starkt att ta en poäng borta mot Frölunda nu senast. Leksand - som har vunnit två av de tre senaste matcherna - blir en tuff utmaning. ÖHK har dock 2-0 i inbördes möten och LIF är ett bedrövligt bortalag. Känslan är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen till Närke-gängets fördel i kväll.

***

Luleå - Skellefteå

Matchtips: X.
En mycket oviss match. Luleå är formstarka - både rent spel- och resultatmässigt. Skellefteå är formstarka. Två raka trepoängare talar sitt tydliga språk. SKE har dessutom 2-1 i inbördes möten. LHF vann emellertid det senaste mötet lagen emellan och hemmaplansfördelen väger tungt. Tipset är att Luleå får med sig minst en poäng från derbyt. Delvis tack vare målvaktsspelet.

***

Växjö - Frölunda

Matchtips: X.
Toppmatch i Vida Arena. Växjö är mycket formstarka. Sex vinster i följd talar sitt tydliga språk. Frölunda blir ett rejält kraftprov. Göteborgarna har håvat in tre vinster i följd och gjort en mycket bättre säsong än Lakers hittills. Lägg därtill att västkustgänget kan ståta med 2-0 i inbördes möten och är ett rätt så bra bortalag. Växjö är dock riktigt hemmastarka och lär få med sig minst en pinne från den här sammandrabbningen.

***

Linköping - Karlskrona

Matchtips: 1.
Viktig match i kampen om att skaffa sig bättre förutsättningar i jakten på en direktplats till kvartsfinalspelet. Linköping är inne i en bra trend. Tio poäng på de fyra senaste matcherna imponerar. Karlskrona är på nedgång (två nederlag i följd) och slår ur underläge i kväll mot ett LHC, som är ett relativt bra hemmalag. KHK har å andra sidan besegrat Linköping den här säsongen. Den matchen spelades dock i Blekinge och känslan är att östgötarna blir för svåra i kväll. Delvis till följd av LHC:s offensiva övertag.

***

Djurgården - Brynäs

Matchtips: 1.
Djurgården har goda möjligheter i kväll, trots att Brynäs har gjort en betydligt bättre säsong så här långt. Dif har inkasserat sex poäng på de tre senaste matcherna och besitter en hög grundkapacitet. Brynäs blir en ordentlig utmaning. Gävle-gänget har håvat in fyra vinster på de fem senaste matcherna och är bortastarka. Känslan är dock att stockholmarna kämpar sig till tre poäng inför den fanatiska hemmapubliken.

***

Malmö - Färjestad

Matchtips: 1.
En svårtippad batalj. Malmö föll visserligen nu senast borta mot Leksand, men har trots allt tagit sex poäng på de tre senaste matcherna och är ett bra hemmalag. Färjestad är inne i en tuff period (fyra raka torskar). Det står 1-1 i inbördes möten och är upplagt för en jämn tillställning. FBK är dock inte direkt något höjdarlag i bortaplanssammanhang och tipset utgörs av att Malmö drar det längsta strået den här gången.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

7 kommentarer:

Sjömannen sa...

Växjö - Frölunda 5-3

Anonym sa...

1
X
X
1
2
2

Anonym sa...

Mkt riktigt var det så att Karlskrona inte direkt gynnades...när det gäller pp och bp. Det kunde en blind höna uppfatta. Men att Leksand gynnades så mkt! Det trodde jag inte.
Undrar hur det ligger till med bortdömda mål. Videogranskningar/ringningar, situationer som är 50/50? Karlskrona missgynnas garanterat där också.
Görs något åt det som kommit fram i statistik? Någon som vet?
Tycker det är mkt anmärkningsvärt!
Det kanske finns tillgänglig statistik på vilka domare som är "ute och cyklar"?
Hur som helst är det mkt tråkigt!

Anonym sa...

...glömde.
Spelar Karlsson ikväll, så ökar Karlskronas chans betydligt.
2-2, 2-3?
Honken står.

Anonym sa...

Lägg ner snacket om Karlskrona, nu gäller det Malmö och Örebro. Två klara hcpare har vi i dessa städer. Va ? är julmusten slut redan ? nejdå, se nedan....
Örebro-Leksand X2 (stenklar...)
Malmö-FBK X2 (granitklar...)
3.09 x 1000kr ger fina 3090kr. Ok, jobba nu !

Anonym sa...

Utan 2-0-målet från Roe som borde suttit utvisad (vilket han själv höll med om i direktsändning...) kanske Karlskrona tagit fler poäng.
Men då duger inte en så skitdålig förstaperiod eller den bjudning Aronsson gör bakom egen kasse.
Men gendarmerna? Där har Karlskrona fortsatta bekymmer. Kostsamma sådana.

Anonym sa...

Tippade 2-2, 2-3...
Var ju hyfsat nära denna gång...
Utan bjudning eller hjälp från domarna...kanske jag fått rätt igen. För tredje gången i rad. ;-)

Skicka en kommentar