fredag 6 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Södertälje - Bik Karlskoga

Matchtips: 1.
En lurig match att tippa. Södertälje föll visserligen nu senast borta mot Modo, men gjorde en bra match rent spelmässigt och har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Bik Karlskoga blir ett kraftprov. Bik har vunnit två av de tre senaste matcherna och gjort en riktigt bra säsong hittills. Lägg därtill att värmlänningarna har 2-0 i inbördes möten. Känslan är dock att SSK tar revansch i kväll. Delvis tack vare det vassa målvaktsspelet.

***

Björklöven - Modo

Matchtips: X.
Prestigematch i T3 Center. Björklöven har åkt på fyra nederlag i följd. Modo är formstarka. Fem segrar på de sex senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Modo har dessutom 2-0 i matcher mot västerbottningarna. Björklövens kapacitet är dock mycket hög och hemmaplansfördelen betyder en hel del. Tipset är att Umeå-gänget får med sig minst en pinne från den här tillställningen.

***

Tingsryd - Almtuna

Matchtips: 1.
En match där Tingsryd är favoriter. Taif har håvat in fyra vinster i följd och gjort en mycket bättre säsong än Almtuna så här långt. Almtuna har visat gott gry (två segrar på tre matcher) den senaste tiden. Ais vann dessutom när lagen möttes senast. Tingsryd har dock besegrat Uppsala-laget den här säsongen och är hemmastarka. Tipset är att Taif håvar in tre poäng mot bortasvaga Almtuna.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

1
2
1

Anonym sa...

TAIF-Almtuna 4-2

Anonym sa...

Bara 1:or här.

D55 sa...

5-1 SSK

Anonym sa...

Kom igen Löven, lämna WO så kommer vi undan med en hedersam 3-0-förlust!

Skicka en kommentar