fredag 27 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Bik Karlskoga - Mora

Matchtips: 1.
Toppmatch i Nobelhallen. En mycket oviss sammandrabbning. Bik Karlskoga är på nedgång i och med bortaförlusten mot Timrå, men har trots allt vunnit två av de tre senaste matcherna. Moras form är eminent. Elva (!) segrar i följd inger respekt. MIK vann säsongens första möte, men Bik Karlskoga drog det längsta strået när lagen möttes nu senast. Tipset är att hemmaplansfördelen blir tungan på vågen till Bik:s fördel.

***

Vita Hästen - Pantern

Matchtips: 2.
Vita Hästen jagar revansch efter fyra raka förluster. Pantern blir en enormt tuff uppgift. IKP har vunnit två av de tre senaste matcherna och gjort en mycket bättre säsong än östgötarna. Pantern vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Vita Hästen har förvisso vunnit mot Malmö-gänget den här säsongen, men IKP är ett bra bortalag och har framför allt ett defensivt övertag. Känslan är att skåningarna styr upp det här under ordinarie speltid.

***

Timrå - Almtuna

Matchtips: 1.
Timrå är på jakt efter lagets femte vinst inom loppet av sex matcher. Almtuna har haft det tungt (två nederlag på tre matcher) den senaste tiden. Tik har 2-0 i inbördes möten, ett bättre lag och är dessutom hemmastarka. Tipset utgörs av att medelpadingarna håvar in full pott. Mycket tack vare lagets offensiva spetskompetens.

Bonus på de två första insättningarna hos spelbolaget

Mobilbet ger inte bara nya kunder bonus på första insättningen utan även på den andra insättningen. Upp till 1 500 kr bonus.

Klicka här för att hämta bonusarna!

6 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
2

Bosse Fors sa...

6-3 Bofors

Anonym sa...

1

1

1

Danne sa...

Tror på vinst här för Mora.

Anonym sa...

Som vi alla vet så förlorar inte Mora så bara onödigt att tipp på BIK.

Anonym sa...

Dagens säkraste spel kan vi lägga in under rubriken "Ärtsoppa o fläsk var inte bra" haha...Kanske mora knäcke bröd är bättre för magen då ?
Karlskoga-Mora 1 ML (Årets säkraste....)
1.75 x 3000 kr ger 5250kr. Tack o bock för denna !

Skicka en kommentar