onsdag 25 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Timrå - Bik Karlskoga

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i toppstriden. Timrå är formstarka. Tre vinster på de fyra senaste matcherna och poäng i samtliga dessa bataljer talar sitt tydliga språk. Bik Karlskoga blir en rejäl utmaning. Bik kan ståta med två vinster i följd och har gjort en mycket bättre säsong än Tik hittills. Värmlänningarna har dessutom 2-0 i inbördes möten. Timrå är dock hemmastarka och känslan är att medelpadingarna tar revansch i kväll.

***

Oskarshamn - AIK

Matchtips: 2.
En svårtippad sammandrabbning. Oskarshamn - som har två segrar i följd - är på stark uppgång. AIK blir ett kraftprov. Gnaget har inkasserat två raka trepoängare och är ett lag med en mycket hög grundkapacitet. IKO har förvisso 2-0 i inbördes möten och AIK är bortasvaga, men känslan är ändå att stockholmarna drar det längsta strået till slut. Delvis med tanke på lagets offensiva övertag.

***

Almtuna - Modo

Matchtips: 1.
Almtuna har gjort det riktigt bra på sistone. Nio poäng på de fyra senaste matcherna säger en hel del. Modo är på nedgång (två nederlag i följd) och får det tufft i kväll. Inte minst med tanke på att Ais är ett rätt så bra hemmalag. Modo vann visserligen det senaste mötet lagen emellan, men Almtuna har besegrat Öviksgänget den här säsongen. Tipset utgörs av att Ais styr upp det här under ordinarie speltid.

***

Pantern - Södertälje

Matchtips: 1.
En match där Pantern ska betraktas som favoriter. IKP har visserligen förlorat två av de tre senaste matcherna, men gjort en mycket bättre säsong än Södertälje. SSK har dessutom fyra nederlag i följd. Lägg därtill att Malmö-gänget kan ståta med 2-0 i inbördes möten. Tipset är att Pantern - som är ett rätt så bra hemmalag - håvar in tre poäng.


***

Västerås - Björklöven

Matchtips: 2.
Västerås har kommit igång rejält på sistone. Tre vinster i följd talar sitt tydliga språk. Björklöven är inne i en formsvacka (fem förluster i rad). Västerbottningarna vann dock det senaste mötet lagen emellan och har ett bättre spelarmaterial. Tipset är att Björklöven drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets offensiva övertag.

***

Västervik - Tingsryd

Matchtips: 1.
En mycket oviss sammandrabbning. Västervik föll förvisso nu senast, men en bortaförlust mot topplaget Bik Karlskoga är inget att haka upp sig på och nykomlingarna har vunnit två av de tre senaste matcherna. Tingsryd har dippat (två nederlag i rad) den senaste tiden. Taif har förvisso 2-0 i inbördes möten, men känslan är att VIK tar revansch inför hemmapubliken.

Hämta 80 free spins utan krav på insättning!

Bethard hårdsatsar och ger nya casinokunder 80 free spins helt utan krav på insättning.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Bethard!

3 kommentarer:

Anonym sa...

1
2
1
2
2
X

Anonym sa...

3-1 till IKP.

Anonym sa...

1

1

1

1

1

1

Skicka en kommentar