fredag 20 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Modo - Mora

Matchtips: 1.
En mycket oviss match. Modo har visat gott gry på sistone. Sex poäng på tre matcher talar sitt tydliga språk. Mora blir ett kraftprov. MIK kan stoltsera med åtta (!) segrar i följd och har gjort en mycket bättre säsong än Modo. Masarna har besegrat Modo den här säsongen, men Öviksgänget vann när lagen möttes senast. Känslan är att Modo drar det längsta strået i kväll. Delvis tack vare målvaktsspelet.

***

Almtuna - Bik Karlskoga

Matchtips: 2.
En sammandrabbning där Almtuna slår ur underläge. Ais - som har två vinster i följd - är dock på gång och ska på intet sätt räknas bort. Bik Karlskoga är dessutom på nedgång (två förluster i rad). Bik vann dock när lagen möttes senast och har ett bättre spelarmaterial. Tipset är att värmlänningarna styr upp det här. Mycket tack vare lagets starka defensiv.

***

Timrå - Västervik

Matchtips: 2.
Timrå jagar lagets fjärde seger inom loppet av fem matcher. Västervik har visserligen haft det tungt rent helhetsmässigt de senaste veckorna, men är på rätt väg i och med bortavinsten mot Modo. VIK vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Lägg därtill att Västervik är bortastarka. Tipset är att nykomlingarna drar det längsta strået, trots att Tik är ett relativt bra hemmalag.


***

Oskarshamn - Södertälje

Matchtips: X.
En oviss tillställning. Oskarshamn har hamnat i en formsvacka. Sex nederlag i följd är ett uselt facit. Södertälje - som har fyra förluster på de fem senaste matcherna - är också inne i en tuff period. SSK har besegrat IKO den här säsongen, men smålänningarna vann när lagen möttes senast. Det är upplagt för en jämn batalj. Tipset är att matchen inte avgörs redan under ordinarie speltid.

***

AIK - Pantern

Matchtips: 2.
AIK är onekligen på gång. Tre poäng hemma mot svårspelade Tingsryd talar sitt tydliga språk. Succélaget Pantern blir en tuff utmaning. IKP har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och gjort en bättre säsong än Gnaget i allmänhet. Tipset utgörs av att skåningarna inkasserar tre pinnar, trots att AIK är ett rätt så bra hemmalag och besitter en hög högstanivå.

Har du tråkigt? Casumo vill utrota tristessen! Hämta 200 gratissnurr

Har du tråkigt? Hos Casumo får du 200 gratissnurr och hela €1 200 i bonus.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Casumo!

5 kommentarer:

Anonym sa...

1
2
1
1
1

Danne sa...

Tror att BIK Karlskoga vinner detta.

Anonym sa...

1

1

1

1

2

Timberjack sa...

4-1 (Modo)

Anonym sa...

Ok, vi kör en dyng klar hcpare + MLare som är lika säker som tomtebloss och julöl en dag som denna.
AIK-Pantern 1X (stenklar...)
Modo-Mora 1X (granitklar...)
Oskarshamn-SSK 1 ML (dynamitklar...)
2.98 x 2000kr ger fina 5960kr ! Tackar för detta !

Skicka en kommentar