onsdag 18 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


AIK - Tingsryd

Matchtips: 1.
AIK är illa ute efter fyra nederlag på fem matcher. Tingsryd blir en tuff uppgift. Det skiljer hela 16 poäng mellan lagen. Taif - som har två vinster i följd - är dessutom på uppgång och kan ståta med 2-0 i inbördes möten. Gnagets kapacitet är dock hög och stockholmarna är ett hyfsat hemmalag. Tipset är att AIK drar det längsta strået den här gången.

***

Vita Hästen - Västerås

Matchtips: 1.
Vita Hästen ska betraktas som favoriter i kväll. Östgötarna har tagit poäng i åtta av de nio senaste matcherna och har ett bättre lag än Västerås. VIK är dock på gång (två vinster på de tre senaste bataljerna) och ska på intet sätt räknas bort. Vita Hästen har emellertid 2-0 i inbördes möten och Västerås är bedrövliga i bortaplanssammanhang. Tipset utgörs av att Norrköpingsgänget styr upp det här. Delvis tack vare lagets defensiva övertag.

***

Björklöven - Pantern

Matchtips: 2.
En mycket oviss match. Björklöven har förlorat de tre senaste matcherna. Pantern föll visserligen nu senast, men en hemmaförlust mot Tingsryd är inget att haka upp sig på och IKP fick med sig en pinne. Malmö-gänget är därmed obesegrade under ordinarie speltid i fyra sammandrabbningar i följd. Pantern vann dessutom det senaste mötet lagen emellan och är ett bra bortalag. Känslan är att IKP håvar in full pott.

Vill du vinna stort? Testa Sir Jackpot!

För dig som jagar jackpots. Just nu får nya kunder 150 free spins och 10 000 kr bonus hos Sir Jackpot.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Sir Jackpot!

4 kommentarer:

Anonym sa...

1

1

1

Anonym sa...

4-2-vinst för AIK.

Lövare sa...

Björklöven-Pantern 3-1

Anonym sa...

X
1
1

Skicka en kommentar