måndag 16 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Västerås - AIK

Matchtips: 2.
En svårtippad sammandrabbning. Västerås har varit mycket ojämna på sistone. Det gäller även AIK. Gnaget har 2-0 i inbördes möten och ett bättre lag. Stockholmarna är å andra sidan oerhört bortasvaga. Tipset är trots allt att AIK styr upp det här - delvis med tanke på lagets offensiva övertag.

***

Pantern - Tingsryd

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i toppstriden. Pantern är inne i ett riktigt stim. Sex vinster på sju matcher talar sitt tydliga språk. Tingsryd har förvisso två nederlag på tre matcher, men är på gång i och med storsegern hemma mot Västerås. IKP har dock vunnit båda mötena lagen emellan och är hemmastarka. Känslan är att Malmö-gänget drar det längsta strået igen.

***

Mora - Södertälje

Matchtips: 1.
En match där Mora är tämligen stora favoriter. Inte minst med tanke på att masarna är väldigt hemmastarka. Det faktum att MIK har sju vinster i följd ska också uppmärksammas. Södertälje har dessutom förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Tipset är att Mora - som har 2-0 i inbördes möten - vinner igen. Mycket tack vare lagets starka defensiv.

***

Almtuna - Björklöven

Matchtips: 2.
En mycket oviss sammandrabbning. Almtuna är formstarka (tre vinster på fyra matcher). Björklöven - som har förlorat sex av de sju senaste matcherna - är inne i en tung period. Ais har dessutom besegrat västerbottningarna den här säsongen. Löven vann emellertid när lagen möttes senast och har i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att Björklöven håvar in full pott.

***

Timrå - Vita Hästen

Matchtips: 1.
Timrå är i stort behov av tre poäng i toppstriden. Tik - som har vunnit två av de tre senaste matcherna - är på uppgång. Vita Hästen är en lurig motståndare. Östgötarna har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och kapaciteten är mycket hög. Timrå är dock hemmastarka och har 2-0 i inbördes möten. Tipset är att Tik vinner redan under ordinarie speltid. Delvis tack vare lagets offensiva spetskompetens.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
2
2
1

Anonym sa...

3-1 till Pantern.

Gustav Vasa Hockey sa...

Mora-Södertälje 5-0

Anonym sa...

En brakare har vi och en klaring idag. Bara och trycka så lädret spricker.
Almtuna-Björklöven rak 1a (stenklar...)
Timrå-Vita Hästen rak 1a (granitklar..)
3.80 x 1000 ger 3800 enkla kronor. Lätt !?

Anonym sa...

Tänk på att Mora saknar flera nyckelspelare ikväll

Skicka en kommentar